Si mai multe reduceri de Craciun in RAIDEXTREM Shop !

BUCURESTI - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

La RAIDEXTREM, Mos-Nicolae a predat stafeta lui Mos-Craciun. Asa ca am pastrat toate reducerile de saptamana trecuta si chiar le-am inmultit. Acum tot ce gasesti in magazin are un pret special de iarna, adica unul dintre cele mai atractive discounturi de pe piata.

Si mai multe reduceri de Craciun in RAIDEXTREM Shop !

Acest pret special, mai mic din cauza frigului si a dorintei noastre de a-ti oferi ceva deosebit, arata cam asa:
•Snowboard – 10%
•Haine – 20%
•Accesorii – 20%
•Shoes – 30%
•Biciclete – 15%

Urmatoarele 2 saptamani, pana inainte de Craciun, ne gasesti la magazin intre orele 11.00 si 19.00. Vino sa-ti alegi ce-ti doresti dintre cele 3 branduri de succes pe care le avem: ANIMAL, LIB TECHNOLOGY si Commencal.

Colectia de haine de iarna ANIMAL te inspira cu modele noi, actuale, si cu echipamente de iarna special gandite sa-ti asigure un confort sporit pe partie. Accesoriile sunt si ele sic si potrivite atat pe partie, in parc, cat si la birou.

Gama de snowboarduri LIB TECHNOLOGY, cu un design „new-gothic” si o tehnologie revolutionara „magne traction”, iti ofera aderenta si agilitate chiar si pe cele mai inclinate si inghetate pante.

Noua imagine life-style a shopului se regaseste si in colectia de biciclete Commencal 2009: atitudine, stil si performanta. Chiar daca anul 2008 a adus celor de la Commencal titurile supreme in competitiile de downhill, gama completa de biciclete se adreseaza unui spectru larg de pasionati ai ciclismului: de la incepator pana la rider profesionist.

Am decorat magazinul si te asteptam sa-ti iei lucruri cool la preturi de sarbatoare.

Keep ride alive !

Despre Baritchi Holding

RAIDEXTREM s-a nascut din pasiunea pentru sporturile extreme. Desi
infiintata de curand, compania noastra a devenit unul dintre principalii