Barometru

Definitie Barometru

Ancheta repetitiva multiclient, realizata pe esantioane comparabile, cu ajutorul unui chestionar. Scop: urmarirea regulata a evolutiei unor indicatori, cum ar fi: evolutia pietei (marci concurente de produse si servicii), evolutia climatului politic, imaginea candidatilor in alegeri (in vederea organizarii cat mai adecvate a campaniei electorale) s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Barometru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Barometru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Barometru. Definitiile termenilor despre Barometru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Barometru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Barometru.