Base-Point Pricing

Definitie Base-Point Pricing

Metoda de stabilire a pretului in care clientii sunt incarcati la pret pornind de la un pret de baza pretul de baza poate sa fie ales arbitrar, dar de obicei se foloseste cel stabilit la una dintre fabricile companiei. Se mai numeste Basing-Point Pricing. Vezi Delivered Pricing Phantom Freight.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Base-Point Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Base-Point Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Base-Point Pricing. Definitiile termenilor despre Base-Point Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Base-Point Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Base-Point Pricing.