BASF lansează pe piața europeană noua serie de pardoseli MasterTop

BUCURESTI - 26 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

- Noile pardoseli reduc zgomotul cu până la 20 decibeli
- Combinație de design, liniște și sustenabilitate

Sediul Telekom AG, Darmstadt_Germania. Design & executie Jeanet Hoenig

MasterTop1327-20dB este primul și singurul sistem de pardoseli cu aplicare strict lichidă de pe piață, care reduce zgomotul de impact cu până la 20 decibel.

Luc Van Eldere, Head of Performance Flooring Europe, BASF

Prin noua serie MasterTop 1327, BASF lansează două noi specificații pentru sisteme de pardoseli, cu izolare fonică și aplicare în întregime în stare lichidă, care combină confortul cu posibilități exclusive de design și proprietăți îmbunătățite de reducere a zgomotului. Acestea completează portofoliul BASF de soluții chimice pentru construcții, care este comercializat sub brandul umbrelă Master Builders Solutions®.

Noile specificații ale sistemelor MasterTop1327-16dB și MasterTop1327-20dB oferă o serie de avantaje în privința acusticii camerei, a modului de aplicare, a designului și a sustenabilității: datorită stratului izolator fonic, propagarea pe verticală a zgomotelor, precum cele de impact, este redusă de la 16, până la 20 de decibeli – ceea ce creează un mediu de viață și de muncă plăcut.

Acest strat ingenios de reducere a zgomotului se aplică în formă lichidă, la fel ca toate celelalte componente ale sistemelor MasterTop 1327. Astfel, procesul de aplicare este mult simplificat – în special în camerele cu forme complexe. În plus, aplicarea lichidă oferă libertate maximă creativității și posibilitatea de a realiza podele deosebite ca formă și culoare. Toate sistemele din cadrul noii serii MasterTop 1327 asigură o calitate optimă a aerului din interior și se supun standardului AgBB (Comitetul pentru Evaluarea Sănătății Produselor de Construcții) privind limitele minime ale emisiilor. Mulțumită durabilității ridicate și întreținerii facile, acestea generează costuri scăzute pentru întreg ciclul de viață al produsului.

“Odată cu lansarea seriei MasterTop 1327, ne dezvoltăm mai departe portofoliul de produse în zona sistemelor de decorare a podelelor, care se concentrează pe pardoselile estetice, o sarcină extrem de provocatoare. Desigur, scopul nostru este să oferim clienților pardoseli de ultimă generație. MasterTop1327-20dB este primul și singurul sistem de pardoseli cu aplicare strict lichidă de pe piață, care reduce zgomotul de impact cu până la 20 decibeli”, spune Luc Van Eldere, Head of Performance Flooring Europe, BASF.

Sistemele de pardoseli unitare MasterTop 1327 sunt foarte potrivite pentru clădirile în care aspectul plăcut, confortul sporit și nivelul minim de zgomot sunt deopotrivă importante. Spre exemplu, în spitale, liniștea și starea de bine sunt importante pentru ca pacienții să se recupereze; în instituțiile de învățământ, este necesar un mediu silențios pentru ca cei mici să poată învăța; același principiu se aplică și în cazul birourilor, unde angajații trebuie să se concentreze; în hoteluri, oaspeții își doresc să se odihnească într-o atmosferă plăcută.

MasterTop 1327-20dB face parte din noua campanie BASF de sustenabilitate: experții Master Builders Solutions, alături de clienții europeni, prezintă studii de caz care demonstrează modul în care chimia de top permite clienților să își crească productivitatea și, în același timp, să își scadă costurile operaționale și emisiile de carbon.

O poveste de succes a unui client privind experiența sa cu MasterTop 1327-20dB și abilitatea sa de reducere semnificativă a zgomotului la locul de muncă este disponibilă aici: www.sustainability.master-builders-solutions.basf.com.

Puteți găsi mai multe informații despre produsele și soluțiile noastre la adresa: www.master-builders-solutions.basf.co.uk.

Despre divizia de Substanțe Chimice pentru Construcții

Divizia BASF de Substanțe Chimice pentru Construcții, care aparține de brandul global Master Builders Solutions, oferă souții chimice avansate pentru construcția, întreținerea, reparația și renovarea construcțiilor. Brandul este clădit pe mai mult de 100 de ani de experiență în industria construcțiilor. Portofoliul nostru extins cuprinde amestecuri de beton, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții subterane, sisteme impermeabile, materiale de etanșare, sisteme de reparație și protecție pentru beton, mortar performant, sisteme de pardoseli performante, sisteme de fixare a gresiei, expansiunea balamalelor și sisteme de control și soluții pentru protecția lemnului.

Cei aproximativ 6.000 de angajați ai diviziei de Substanțe Chimice pentru Construcții formează o comunitate globală de experți în domeniul construcțiilor. Pentru a rezolva provocările de construcție individuale ale clienților noștri, de la faza de concepție, până la finalizarea unui proiect, apelăm la cunoștințele noastre specializate, la expertiza regională și la experiența dobândită în nenumărate proiecte de construcții din toată lumea. Profităm de tehnologiile globale ale BASF și de cunoștințele detaliate despre nevoile locale de construcții pentru a dezvolta inovații care îi ajută pe clienții noștri să aibă succes și să realizeze construcții sustenabile.

Divizia are unități de producție și birouri de vânzări în peste 60 de țări și a realizat vânzări în valoare de aproximativ 2,3 miliarde euro în 2016.

Despre BASF

La BASF, creăm chimie pentru un viitor sustenabil. Îmbinăm succesul economic cu protecția mediului și cu responsabilitatea socială. Cei aproximativ 114.000 de angajați ai grupului BASF lucrează pentru a contribui la succesul clienților noștri în majoritatea sectoarelor și aproape în fiecare țară din lume. Portofoliul nostru este organizat în cinci segmente: Substanţe chimice, Produse performante, Materiale & soluţii funcţionale, Soluţii agricole şi Petrol și gaze. BASF a generat vânzări de aproximativ 58 de miliarde de euro în anul 2016. Acțiunile BASF sunt listate la bursele de valori din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) și Zurich (BAS). Informații suplimentare la adresa www.basf.com.

Despre Basf

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/basf/basf-lanseaza-pe-piata-europeana-noua-serie-de-pardoseli-mastertop