Se pot emite asigurări Bulgaria în 24 de ore?

Drobeta Turnu-Severin - 14 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Mașinile de Bulgaria pot beneficia de asigurări Bulgaria în 24 de ore? Cu siguranță DA! Bavali Expert EOOD oferă RCA ieftin pentru toți șoferii care dețin autoturisme de Bulgaria.

Asigurari Bulgaria

Mașinile înmatriculate în Bulgaria pot beneficia de asigurări Bulgaria în România în 24 de ore? Cu siguranță DA! Bavali Expert EOOD oferă RCA ieftin și/sau avantajos pentru toți șoferii care dețin autoturisme înmatriculate în Bulgaria. Combinația de cuvinte RCA Bulgaria și ieftin este posibilă!!!

O mulțime de români au profitat de prețurile avantajoase ale bulgarilor și și-au achiziționat autoturisme second-hand așa cum, probabil, în România nu ar fi reușit. Prețul unei mașini este întotdeauna cel mai important, iar raportul calitate-preț este factorul decisiv atunci când românul vrea să își cumpere o mașină. Prețurile competitive ale bulgarilor sunt de cele mai multe ori de nerefuzat, tocmai de aceea în România sunt din ce în ce mai multe mașini înmatriculate în țara vecinilor noștri.

Toate bune și frumoase până când vine timpul achiziționări asigurărilor de Bulgaria. Cea mai mare problemă a românului este neîncrederea. Avem la dispoziție o mulțime de asiguratori care pot oferi românilor RCA Bulgaria la prețuri mai mult sau mai puțin decente. Cum alegi asiguratorul cel mai de încredere? Cum afli care sunt cele mai bune asigurări Bulgaria? Cum știi că totul este legal? Simplu! Apelezi la serviciile unui broker de asigurări auto care îți va obține GRATUIT cel mai ieftin RCA de Bulgaria. Tot ce trebuie să faci este să achiți la finalul procesului de asigurare prețul RCA-ului, iar de restul se va ocupa brokerul de asigurări auto pe care l-ai ales. Serviciile de brokeraj asigurări auto sunt gratuite pentru șoferii din România pentru că brokerii de asigurări auto își primesc comisioanele de la asiguratorii pentru care brokerii intermediază RCA-urile.

Bavali Expert EOOD este unul din brokerii de asigurări auto în care poți avea încredere în vederea achiziționării unui RCA ieftin de Bulgaria. Bavali Expert SRL activează în România din anul 2012, iar din 2014 a prins viață în Bulgaria Bavali Expert EOOD, firmă care asigură automobile de Bulgaria fără costuri ascunse, fără taxe suplimentare, de la asiguratori autorizați. Fiecare asigurare de Bulgaria comandată este livrată gratuit oriunde în România în 24 de ore de la plasarea comenzii. Deși pare greu de crezut, asigurările RCA de Bulgaria emise online sunt chiar mai ieftine decât asigurările auto pe care le putem achiziționa de la birourile de acte auto de Bulgaria. Bavali Expert EOOD oferă cel mai bun raport calitate-preț pentru RCA Bulgaria!

Recomandarea noastră este să intri pe RcaObligatoriu.ro pentru a verifica chiar tu prețurile ieftine ale asigurărilor de Bulgaria. Prin Bavali Expert EOOD poți achiziționa RCA ieftin pe 3 luni, 6 luni sau 12 luni. RCA Bulgaria se emite pe numele persoanei care a înmatriculat mașina în Bulgaria. În cazul în care proprietarul din Bulgaria apare în BLACK LIST, RCA-ul se va emite pe numele solicitantului. Pentru asigurari Bulgaria , proprietarul automobilului trebuie să scaneze C.I.-ul și cartea mașinii, apoi să trimită copiile actelor pe adresa de e-mail office@rcaobligatoriu.ro.

Înainte de achiziționarea asigurărilor de Bulgaria, românii sunt sfătuiți să se informeze ca la carte și astfel să aleagă brokerul de asigurări auto care le poate oferi cele mai bune asigurări auto, la prețuri competitive, de la asiguratori autorizați. Bavali Expert EOOD pune accent pe legalitatea RCA-urilor, pe etică, seriozitate și profesionalism. Pentru Bavali Expert EOOD satisfacția șoferului și mulțumirea acestuia sunt cele mai importante criterii de îndeplinit.

De reținut este faptul că prețurile asigurărilor auto pentru proprietarii înregistrați în BLACK LIST sunt mult mai mari decât prețurile asigurărilor auto pentru autoturismele care NU prezintă un istoric negativ.

Așadar iată că se pot emite asigurări Bulgaria în România în 24 de ore de la plasarea comenzii online? Tu ți-ai asigurat autoturismul de Bulgaria? Dacă nu, ce mai aștepți?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bavali-expert-srl/se-pot-emite-asigurari-bulgaria-in-24-de-ore