Baza de sondaj

Definitie Baza de sondaj

In cadrul unui sondaj de opinie, lista exhaustiva a persoanelor care formeaza populatia de baza (populatia-mama). Aceasta baza de sondaj este utilizata pentru alcatuirea unui esantion, situatie in care poate ridica unele probleme: disponibilitate, cost de acces, fiabilitate, reprezentativitate etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Baza de sondaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Baza de sondaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Baza de sondaj. Definitiile termenilor despre Baza de sondaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Baza de sondaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Baza de sondaj.