BDI

Definitie BDI

O metoda comparative de masurare a vanzarilor unui brand pe o piata in compartie cu alte piete folosit pentru a stabili valorile relative de vanzari intre piete. Poate contribui la a indica specificitatea regionala a campaniilor media. (vezi CDI).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru BDI? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul BDI.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la BDI. Definitiile termenilor despre BDI cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la BDI, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la BDI.