Spatiu expozitional ocupat 90 %

BUCURESTI - 11 august 2008

Comunicat tip General in Constructii

Spatiul expozitional destinat Targului National Imobiliar, ce va avea loc in perioada 18-21 septembrie in cadrul Palatului Parlamentului - SALA UNIREA, a fost ocupat aproape integral

Spatiu expozitional ocupat 90 %

Cel mai cunoscut si apreciat eveniment imobiliar din Romania, Targul National Imobiliar (TNI) se bucura in continuare de increderea celor mai mari si importanti jucatori ai pietei de profil.

Spatiul expozitional, de peste 4000 mp, a fost ocupat de peste 120 companii imobiliare si financiare, desi evenimentul va avea loc abia la jumatatea lunii septembrie a acestui an. Rezultatele obtinute de expozanti la editiile anterioare au facut ca acestia sa doreasca o continuare a activitatilor proprii de marketing prin intermediul TNI. Atat expozantii, cat si vizitatorii, gasesc oportuna participarea la cel mai mare si mai important eveniment imobiliar.

Pentru aceasta toamna, s-au anuntat un numar record de oferte imobiliare si financiare. Vizitatorii vor putea compara in timp real si in acelasi loc, toata oferta imobiliara din Romania. Pentru a avea o imagine de ansamblu cat mai buna, pentru TNI-ul din septembrie 2008, vizitatorii pot lua contact direct si cu reprezentanti imobiliari din Spania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Dubai, Germania etc. Astfel se vor forma imagini de ansamblu asupra pietei imobiliare din Europa dar se vor lega si contacte de afaceri intre finantatorii proiectelor si dezvoltatorii acestora.

Pentru aceasta toamna, expozantii anunta premii si discounturi substantiale pentru cei ce vor vizita TNI-ul. Cumparatorii pot beneficia de diverse bonusuri, reduceri de pret si alte avantaje financiare dar si in bunuri sau produse specifice rezidentialului. Toate acestea vor fi valabile daor pe perioada celor 4 zile de desfasurare a Targului National Imobiliar (TNI). Detalierea concreta a acestor facilitati oferite de expozanti poate fi gasita pe www.targimobiliar.eu

Despre BDOBC Business Center

Targul National Imobiliar (TNI) este singurul eveniment imobiliar ce reuneste jucatorii pietei, in cea mai importanta expozitie imobiliara pe parcursul a 4 zile. Pentru evenimentele programate sa fie organizate in anul 2009, tinand cont de numarul impresionant al companiilor expozante la editiile anterioare si mai ales de internaţionalizarea evenimentului, am pastrat pentru dumneavoastra o locatie pe masura asteptarilor. In urma numeroaselor cereri am dublat suprafata de expunere, Palatul Parlamentului fiind cea mai buna varianta pentru gazduirea unui eveniment imobiliar de succes. Pentru ca piata imobiliara a cerut-o, am adaugat doua noi editii ale Targului National Imobiliar, specializate, una pentru apartamente si cea de-a doua pentru segmentul BUSINESS to BUSINESS.

Telefon: 021 310 64 67
Fax: 021 310 64 68
www.targimobiliar.eu

info@targimobiliar.eu