Gefco lansează un nou serviciu airfreight pe relaţia China- România

BUCURESTI - 22 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Un nou centru nodal de transport (hub) Gefco este pus în operare la Frankfurt începând din luna octombrie. Noul centru poate gestiona volume mari de mărfuri şi este destinat fluxurilor de mărfuri importate din China şi transportate pe liniile aeriene.

Mărfurile importate din China de către clienţii Gefco din întreaga Europă vor fi preluate de către centrul din Frankfurt şi apoi distribuite prin intermediul reţelei Gefco. Astfel, companiile din România care sunt clienţi Gefco vor putea transporta mărfurile importate din China până la centrul din Frankfurt, unde acestea vor fi preluate şi apoi transportate la Bucureşti cu camioanele Gefco.

Această soluţie oferă un raport competitiv între timpul de tranzit şi preţ şi oferă numeroase servicii cu valoare adăugată: o taxă unică de la un aeroport la altul, timp de tranzit determinat, 2 transporturi pe săptămână de la Shanghai şi Hong Kong, Track & Trace, opţiune pentru servicii vamale la Frankfurt. Soluţia door-to-door este una deosebit de avantajoasă datorită volumelor mari de marfă colectate şi distribuite la Frankfurt în întreaga Europă.

Centrul de transport şi distribuţie din Frankfurt poate deservi toate ţările europene prin intermediul reţelei GEFCO ce reuneşte 150 de agenţii şi 600 de rute internaţionale.

Despre BDR Associates

Grupul Gefco
GEFCO este astăzi un nume de referinţă în materie de logistică pentru domeniul industrial. Prin intermediul celor cinci domenii cheie de expertiză – Logistică, Gefboxsystem, Overseas, Overland şi Distribuţie de vehicule – GEFCO propune soluţii globale şi inovatoare pentru toate cerinţele logisticii industriale, atât pe plan local cât şi internaţional, destinate atât zonei amonte cât şi celei aval a proceselor de producţie. GEFCO este prezent în 100 de ţări din lume şi se clasează între primele 10 grupuri europene de logistică, cu o cifră de afaceri de 3,5 miliarde EUR în 2008. Grupul numără 400 de locaţii în întreaga lume şi are peste 10.000 de angajaţi. GEFCO îşi dezvoltă activitatea în 3 zone prioritare: Europa, Asia şi America de Sud.
Website: www.gefco.net

Petruţa Petcu - BDR Associates
Tel: + 40 (21) 231 13 19

E-mail: petruta.petcu@bdr.ro