Pana la 60% reducere de Black Friday 2014 pe BebeNou.ro

BUCURESTI - 17 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Live site

Campania Black Friday pe BebeNou.ro se va desfasura in perioada 28 – 29 – 30 noiembrie si va avea reduceri de pana la 60%.

Rochite fetite BebeNou

Cine suntem? Cred ca raspunsul este: magazinul care te ajuta sa cumperi ceea ce cauti pentru copilul tau!

Ionut Cosac - BebeNou.ro

Magazinul online BebeNou.ro pregateste o surpriza de proportii: Campania Black Friday 2014 cu reduceri de pana la 60% la articole pentru copii si bebelusi, o adevarata oportunitate pentru mamici de a profita de preturile de dumping.

Ultima zi de vineri a lunii noiembrie cunoscuta ca Black Friday, este momentul in care magazinele isi atrag clientii cu oferte speciale, inainte de sarbatorile de iarna, ca un cadou daruit mai devreme de Mos Craciun. BebeNou.ro si-a incantat cumparatorii si anul trecut cu sute de promotii si oferte, reusind totodata sa onoreze 94% dintre comenzi. Anul acesta a pregatit si mai multe oferte, noi branduri de renume si articole noi pe piata din Romania, la cele mai bune.

BebeNou.ro aduce oferte in cadrul mai multor categorii: Haine Copii - Fetite, Haine copii - Baieti, Accesorii copii, Patuturi  lemn, Patuturi tineret, Patuturi pliabile, Saltele, Saltele de infasat, Carucioare, Saniute, Echipamente sportive.

Cei care vor vizita site-ul in aceasta perioada vor descoperi reduceri de pana la 60% in special la hainute,  la branduri cunoscute precum Carter's, Laura Ashley, Mon Caramel, Nannette, Gymboree, Little Coogie, Little Fairy Collection, Isabelle Rose, Lebe, Ohm & Emmy. BebeNou.ro a pregatit de Black Friday peste 500 de articole la reducere, pentru a satisface toate gusturile clientilor. Transportul costa 9.8 Ron in Bucuresti si 13.8 Ron in orice locatie din Romania. La comenzile de hainute de peste 200 lei transportul este gratuit oriunde in Romania.

BebeNou.ro este importator de hainute pentru copii, axandu-se in special pe rochite pentru fetite si seturi de hainute pentru bebelusi. Branduri cunoscute, calitate deosebita, design interesant, modele diverse si culori interesante. Materialele din care sunt confectionate sunt din bumbac 100% de cea mai buna calitate. Hainutele pentru bebelusi sunt confectionate in general din bumbac interlock, cel mai fin tricot de bumbac si sunt confectionate pentru piete de desfacere precum U.K., Franta, U.S.A.

Pentru ca o zi de reduceri nu este niciodata suficienta, magazinul online BebeNou.ro va asteapta si in weekend cu reduceri. Facem Black Weekend! Indiferent de buget, iti va fi imposibil sa rezisti promotiilor.

Ai de facut un cadou unui copil, unui bebelus sau unui parinte de bebelus? Black Friday este momentul potrivit sa achizitionezi un cadou la un pret deosebit de bun. Viziteaza BebeNou.ro!

Despre BebeNou

BebeNou.ro este un magazin online cu 4 ani vechime si peste 20.000 de articole pentru copii si bebelusi.
Este importator de rochite fetite si hainute pentru bebelusi si reuneste in magazinul sau online peste 200 de branduri de renume, atat de hainute cat si de patuturi, carucioare, scaune auto, triciclete, jucarii sau accesorii copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bebenou/pana-la-60-reducere-de-black-friday-2014-pe-bebenou-ro