Behaviouristic Segmentation

Definitie Behaviouristic Segmentation

Diviziune a unei piete in grupuri in functie de cunostintele si comportamentul referitoare la un produs. Dimensiunea comportamentala folosita de obicei pentru segmentarea pietelor are in vedere beneficiile pe care le aduce produsul, statutul consumatorului, rata de folosire a produsului, loialitatea si stadiul de pregatire al cumparatorului. Vezi Segmentation Bases.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Behaviouristic Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Behaviouristic Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Behaviouristic Segmentation. Definitiile termenilor despre Behaviouristic Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Behaviouristic Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Behaviouristic Segmentation.