Beia Consult International anunță participarea la CallCenterExpo prezentând proiecte inovative și noutăți de la partenerii săi

BUCURESTI - 24 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Beia Consult Internațional - Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor anunță participarea la Contact Center Customer Care Conference & Expo și noutățile de la partenerii săi Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Snom VoIP, Aspect Software, Lancom Systemes, Dialogic, Invision WFM, Voxtron Communications, Dassault Systemes Center și 3DS /Exalead

Beia Consult participă ca partener Silver la Contact Center si Customer Care Conference & Expo în perioada 25-26 martie, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cel mai important eveniment din Europa de Est, dedicat industriei de call center, cu accent pe perspective strategice de marketing. Aceasta oferă o oportunitate excelentă de a obține o privire de ansamblu privind piețele customer care, de la centre de apel și birouri de ajutor până la posibilități de contact cu clienții față în față.

De asemenea, BEIA a participat la Open Data Hackathon, evenimentul care aduce împreună programatori, activiști, jurnaliști și geografi, în ideea de a valorifica aplicațiile open data prin colaborarea mai multor specialiști. Compania a prezentat câteva inovații de la proiectele Accelerate și MobiWay. Scopul principal al proiectului Accelerate este dezvoltarea mai multor servicii bazate pe o inovație tehnologică și, de asemenea, pe noile tehnologii software care vor permite adoptarea masivă a accelerării cunoștintelor în industria tehnologica europeană. MobiWay propune dezvoltarea unei platforme de colaborare, concepută pentru a sprijinii aplicații de tip ITS (Intelligent Transport Systems), acționând ca un hub de conexiune middleware, oferind un suport optim pentru diferiți parteneri ITS și municipalități prin schimbul de date și platforma de integrare a suportului.

OTT Hydromet a anunțat că OTT RLS este un senzor de nivel radar de bază non-contract ce se folosește de tehnologia radar puls. OTT RLS oferă o gamă largă de măsură cu o distanță de blanking mică și o lățime de fascicul îngusta și se conectează ușor la cele mai multe loggere. RLS are un consum extrem de redus de energie și este ideal pentru senzorii cu alimentare de la distanță sau solară. În plus, Adcon Telemetry anunță promoția specială pentru senzorii de radiație solară (piranometru SP lite pentru aplicații uzuale și piranometru profesional LP02 pentru parcuri foto-voltaice) cu ocazia eclipsei de soare.

Unify, un lider în software și servicii de comunicații, a fost selectat ca finalist pentru Enterprise Connect Orlando 2015’s Best of Enterprise Connect Award, ce recunoaște progresele tehnologice semnificative în domeniul comunicațiilor și colaborărilor între intreprinderi. De asemenea, compania a făcut progrese importante atât în execuția strategiei cât și în performanța în afaceri. Aceasta include inovații în dezvoltarea de software, îmbunătățiri suplimentare a strategiei și progresele înregistrate în restructurarea ei. Unify rămâne pe obiectvul de a își atinge scopurile anunțate în luna iunie.

Gigaset anunță noul G-tag, un semnalizator Bluetooth de ultima generație ce caută, „ține un ochi” și găsește obiectele la care este atașat. La urma urmei, lucrurile care sunt importante, dragi sau scumpe nu ar trebui să se piardă. Acestea pot fi chei sau laptop-uri, precum și animale de companie, ale căror lesă poate fi echipată cu un G-tag.

Toate funcționalitățile G-tag-ului sunt activate cu ajutorul aplicației gratuite Gigaset G-tag, care este ușor de instalat pe dispozitive mobile cu Android 4.4.2 sau iOS 7 (sau mai mult). La bază se folosește Bluetooth 4.0 care menține o legatură permanentă la orice număr de G-tag-uri. Datorită consumului redus de energie al acestei generații de Bluetooth, bateria inclusă are o durată de viată de până la 1 an. Spre deosebire de multe produse concurente disponibile pe piață, bateria poate fi înlocuită extrem de simplu – un avantaj clar atât pentru consumatori cât și comercianți.

Snom AG, a anunțat achiziționarea unui nou investitor. Prin fondul său de capital privat II, HeidelbergCapital devine acționarul majoritar al Snom Technology AG. Companiile Snom AG și GSMK CryptoPhone incep să își intensifice colaborarea cu privire la dezvoltarea de telefoane criptate extrem de sigure. Snom este primul din lume și lider de brand de telefoane profesionale VoIP pentru intreprinderi și GSMK CryptoPhone este un dezvoltator lider german de sisteme de operare protejate și soluții de criptare. Obiectivul cooperării este „Call Security Engineered in Germany”. Dispozitivele Snom / GSMK sunt destinate sectoarelor industriale care au nevoie să-și protejeze informațiile confidențiale și sensibile pe o bază de zi cu zi, cum ar fi companii high-tech, bănci, avocați și jurnaliști, precum și organizații guvernamentale, cum ar fi ministere, ambasade, departamente de poliție, agenții de securitate și instanțe judecătorești.

Aspect Software un important furnizor de management complet integrat al interacțiunii clienților, optimizarea forței de muncă, back-office și soluții de cloud, va ține pe 17 martie, la ora 11:00 a.m. EST o conferință telefonică împreună cu analiștii pentru a discuta despre rezultatele și modificarile în afacere din al patrulea trimestru al anului 2014. Compania, a anunțat de asemenea lansarea a Aspect EQ (Engagement Quotient) WFO 8.1, care include îmbunătățiri ale Aspect EQ Workforce Management, Aspect EQ Recording, Aspect EQ Quality Monitoring și Aspect EQ Performance Management. Aspect EQ este componenta centrală a suitei WFO, la care noi capabilități software pot fi ușor adăugate pentru a raspunde nevoilor schimbatoare din mediul de afaceri.

LANCOM Systems, un lider german în producția de soluții de rețea pentru sectoarele comerciale și publice, introduce noua versiune 3.0 a clientului lor VPN avansat, bazat pe IPSec, oferind o veriune optimizată „always on” pentru tablete Windows 8.1, precum și distribuirea flexibilă de software prin intermediul Microsoft Installer (MSI). De asemenea, LANCOM Systems a anunțat în aceasta lună că a crescut veniturile cu 24% la 43 de milioane euro în anul fiscal 2014. În ceea ce privește câștigurile, compania a realizat o creștere semnificativă.

Dialogic, un lider global în furnizarea de software de rețea și soluții de inftrastrucutră, a anunțat în februarie ca a aderat la proiectul OPNFV, ce constă într-o platformă de referință open source condusă de comunitate și sprijinită de industrie pentru NFV (Virtualizarea Funcțiilor Rețelei), ca membru Silver, pentru a sprjini dezvoltarea NFV. Dialogic s-a alăturat altor membri Silver, inclusiv: Sprint, Orange, Broadcom, CITRIX, Alcatel-Lucent, CableLabs și CenturyLink.

Invision AG a prezentat rezultatele preliminare pentru anul financiar 2014. Compania a înregistrat un EBIT (Caștigul financiar înainte de dobânzi și impozite) de aproximativ 4.1 milioane de euro (2013: 1.7 milioane de euro), îmbunătățind astfel rezultatul operațional de la an la an cu aproximativ 135%. Pentru întregul an financiar 2014, marja EBIT a crescut, de asemenea, la un nou nivel record de aproximativ 31% (2013: 13%).

Voxtron GmbH a anunțat că va participa la CeBIT 2015 din 16-20 martie, cu partenerul său tehnologic Innovaphone în sala 13 la standul C38..

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial în software de proiectare 3D, a anunțat în februarie că SOLIDWORKS World 2015, a 17-a sa conferință anuală dedicată designului 3D și comunității de ingineri va avea loc începând cu luna februarie 8-11, 2015 la Phoenix Convention Center în Phoenix, Arizona. De asemenea, compania a anunțat că își extinde alianțele sale de consultanță și integrare de sisteme și își repoziționează activitățile sale de servicii pentru a ajuta clienții să își transforme afacerea la nivel global.

Dassault Systemes a prezentat cele mai recente îmbunătățiri la MySolidWorks, gateway-ul online care oferă acces pentru toate comunitățile și conținutul SOLIDWORKS. Anul trecut, MySolidWorks a fost actualizat cu noi caracteristici pentru a ajuta 2,7 milioane de utilizatori în a obține cele mai bune răspunsuri la întrebările lor despre SOLIDWORKS, rămânând la curent cu ultimele noutăți, ascuțirea abilităților de design și expertiză în distribuiri, toate acestea de pe dispozitivul mobil sau desktop.

Noutățile BEIA Consult se pot găsi de asemenea pe site-ul www.beiamag.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

- SIEMENS SYSTEM PARTNER -