Beia Consult International anunta un nou parteneriat cu Enterasys Networks

BUCURESTI - 23 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Beia Consult International – Siemens System Partner – anunta un nou parteneriat pentru distributia produselor firmei Enterasys Networks: routere, switchuri, network security, IDS, VPN.

Pentru că reţeaua de date este o activitate strategică de afaceri, acesta trebuie să fie plănuită, gestionată şi folosită pentru a se alinia cu priorităţile de afaceri. Enterasys este un furnizor lider cu soluţii cuprinzătoare, de ultimă oră, pentru a satisface nevoile actuale de infrastructura de retea. Soluţiile sunt aliniate nevoilor afacerilor mari sau mijlocii, precum şi un preţ redus şi înaltă performanţă pentru întreprinderile mici şi birourile de acasă.

Produsele de la Enterasys şi Siemens Enterprise Communications sunt cross-platform, adică includ o gamă largă de interfeţe deschise, şi sunt bazate pe standardele industriei. Aceste caracteristici facilitează compatibilitatea şi interoperabilitatea cu o gamă vastă de software / hardware şi va trebui să sprijine nevoia de a asocia şi de a integra diversele tipuri de produse într-o soluţie cuprinzătoare, care întruneşte cerinţele specifice clientilor.

Asocierea Enterasys, SER şi Siemens Enterprise Communications este aşteptată să extindă semnificativ prezenţa pe piata curenta si sa creasca oportunitatiile pe pietele viitoare. În aliniere cu nevoile clientului, recomandările analistilor, şi eforturile standardelor industriale, platformele tehnologice vor consolida şi accelera furnizarea fundamentului financiar adecvat pentru a aborda obiectivele strategice şi a explora noi oportunităţi.

O specialitate pentru tehnologia de reţea Enterasys este vizibilă şi în profunzimea asupra controlului traficului de reţea. Clienţii necesită aceste capabilităţi pentru a se asigura că aplicaţiile afacerilor critice care au nevoie de servicii de calitate, bandă largă, securitate şi de identitate pe bază de control acces sunt corect configurate şi aplicate. Aceste capabilităţi unificate de comunicaţii vor continua să fie îmbunătăţite astfel încât clienţii pot beneficia de fiabilitatea de care au nevoie aceste aplicaţii pentru a evolua şi a se extinde. Aceste capacităţi vor fi critice la implementarile de comunicatii unificate (UC Unified Coomunications) eficiente.

Soluţiile comunicaţiilor deschise optimizeaza serviciile de voce, imagini, video şi comunicaţiile datelor cu scopul de a fi unificate, mobile şi sigure în timp ce protejeaza investiţiile financiare cunoscute şi existente. Angajamentul Enterasys este pentru arhitectura deschisă, bazată pe standarde tehnologice care se integrează cu mediile clientului, aliniaza infrastructura de reţea cu priorităţi de afaceri, şi oferă o durată de viaţă tehnologică mare.

Securitatea reţelelor Enterasys şi soluţiile de voce Siemens au fost integrate intre ele de peste un deceniu. Colaborarea tehnologică recentă a fost demonstrată la CeBIT 2008 în cazul în care Enterasys NAC şi Siemens Hipath, sistemul IP de voce in timp real, a arătat integrarea şi serviciile bazate pe locaţie. Acum, prin creşterea si certificarea portfoliului complet, Enterasys va fi mai bine poziţionată la nivel global pentru a furniza reţele securizate care asigură confidenţialitate, integritate şi disponibilitate de servicii IT pentru utilizatorii de afaceri care se bazează pe ele - fără a sacrifica performanţa.

De asemenea Enterasys foloseşte soluţii de optimizare a performanţei şi echilibrează traficul încărcat pe mai multe servere, care oferă o disponibilitate mai mare şi creşte încrederea în aplicaţii gen e-commerce. Soluţiile de reţele virtuale si private (VPN) permit unui Intranet privat sau altor servicii de reţea să se extindă în siguranţă pe Internet, facilitând activitatea conexiunile extranet cu parteneri, furnizori şi clienţi.

Beia Consult International pregateste lansarea unui portofoliu complet de solutii Siemens / Enterasys si foloseste acest prilej pentru a le multumi clientilor si partenerilor pentru buna colaborare din acest an si uram mult succes in afacerile din Noul An 2009.

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL

Beia Consult International - Siemens System Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile isi desfasoara activitatea in domeniile: productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

George SUCIU Jr.
IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -