Beia Consult International expune la CERF 2007 noutati in premiera pentru piata de telecomunicatii din Romania

BUCURESTI - 3 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Beia Consult International – Siemens System Partner participa pentru al cincilea an consecutiv la cel mai mare forum IT&C din România, Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii CERF 2007, a XVI-a editie.

Va invitam sa ne vizitati la stand-ul 6084 / Pavilionul 16, Romexpo, in perioada 9-13 Mai, pentru noutati in domeniul telecomunicatiilor : lansarea noii game de centrale telefonice Siemens HiPath 1100 V7, prezentarea solutiilor Dialogic ® Media Gateways for Microsoft Unified Communications, NGN Keymile, call center si retele de comunicatii

Va avea loc lansarea familiei de centrale telefonice Siemens HiPath 1100 V7 care include modelele Hipath 1120, Hipath 1150 si Hipath 1190. Versiunea existenta V6 este upgradata in V7, incluzand noi optiuni ca EVM (Embedded Voice Mail), si optiuni LAN, cartele pentru optiuni, cum ar fi ISDN, TME 1, PRA, EVM, UPoE si altele, utilizate pentru extinderea liniilor si trunchiurilor. Pentru versiunea V7 este disponibila, pe langa alte optiuni, o noua interfata ADSL.

HiPath 1100 V7 – Solutie pentru centrale telefonice performante TDM

* Solutie eficienta din punct de vedere cost / performanta pentru centrale analogice TDM
* 3 modele cu aceeasi interfata de management (1120, 1150, 1190)
* Linii acces (trunchiuri) de tip traditional (Analog / ISDN opt.)
* Acces ISDN PRI pentru HiPath 1150/1190 (TME1 / S2M)
* Functionare cu telefoane analogice, telefoane de sistem si telefoane digitale
* Aplicatii integrate - Entry Voice Mail (EVM)
* Integrare cu ADSL si LAN (router si switch 4 porturi integrat)
* Suport FAX/DID inegrat (apelare interior direct tip DISA)
* Upgrade software automat prin Internet
* Conferinta in 8 participanti

HiPath 1100 V7 – Beneficiile clientilor

* Optimizarea LCR (alegere automata ruta optima) permite utilizarea eficienta a:

o VoIP SIP ceea ce inseamna optimizarea costurilor pentru apelurile la distanta si internationale
o GSM ceea ce inseamna optimizarea costurilor pentru apelurile pe telefoanele mobile

* Centrala telefonica TDM cu set complet de facilitati pentru firme mici si mijlocii
* Costuri mici de investitie initiala
* Facilitati competitive „state of the art” pentru piata SoHo, Hotel, small Enterprise
* Pregatita pentru viitor prin interfata de acces broadband ADSL
* Cartele de extindere pentru configuratii modulare
* Aplicatii integrate
* Gama completa de telefoane de sistem si analogice
* Interfata deschisa CTI-TAPI pentru solutii 3rd-Party TAPI, de exemplu: click&dial de pe desktop, screen pop-up la apeluri de intrare pentru a imbunatati eficienta la locul de munca
* Soft de taxare si contorizare cu interfata catre softuri 3rd-Party pentru analiza si controlul traficului de convorbiri si masurarea disponibilitatii clientului
* Posibilitatea de a conecta solutii hoteliere de tip entry level Hospitality Solutions
* Posibilitatea de a conecta sisteme avansate voicemail, IVR, automatic attendant
* Consola operator are cozi separate de asteptare pentru apeluri interne si externe, 5 pozitii de parcare exclusiva a apelurilor si display imbunatatit pentru vizualizarea apelurilor de intrare.
* Interaction Center Smart, software optional de contact center pentru monitorizare de catre supervizor, urmarire si rapoarte de evenimente intr-o configuratie call-center

Firma Beia Consult International, distribuitor oficial pentru produsele Dialogic in Romania si Moldova, prezinta de asemenea noile solutii Dialogic ® Media Gateways for Microsoft Unified Communications

Dialogic ofera in prezent echipamente de tip media gateway care permit produselor Microsoft Unified Communications precum Microsoft Exchange Server 2007 Unified Messaging si Microsoft Office Communications Server 2007 Public Beta sa functioneze impreuna cu centrale telefonice si retele telefonice PSTN / ISDN.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati site-urile:

* Dialogic Media Gateways for Exchange Server 2007 Unified Messaging

* Dialogic Media Gateways for Office Communications Server 2007 Public Beta

Despre BEIA CONSULT INTERNATIONAL

Beia Consult International - Siemens Qualified Partner - Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, isi desfasoara activitatea in domeniile: distributie, vanzari, instalari si consultanta.
George SUCIU Jr.
IT Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL
- SIEMENS SYSTEM PARTNER -