Benefit Segmentation

Definitie Benefit Segmentation

Divizarea unei piete in grupuri pe baza beneficilui pe care il are fiecare grup de la un anumit produs. Vezi Behaviouristic Segementation (segmentare comportamentala).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Benefit Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Benefit Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Benefit Segmentation. Definitiile termenilor despre Benefit Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Benefit Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Benefit Segmentation.