Sambata, 27 Iulie 2013, Yamas Live Club Mamaia il prezinta pe Nikos Vertis, steaua de la Posidonio Music Hall!

Mamaia - 22 iulie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Dupa succesul inregistrat la inaugurarea Bouzoukia Nights cu Natassa Theodoridou, Yamas Live Club continua sirul petrecerilor bouzoukia cu artisti celebri, Sambata aceasta, 27 iulie, fiind marcata de Nikos Vertis, un alt nume greu al industriei muzicale grecesti. Feedback-ul pozitiv primit de la toti cei prezenti la evenimentul trecut incurajeaza Bouzoukia Nights, iar petrecerile cu iz grecesc presarate cu flori si voie buna ne vor tine in continuare treji pana la rasarit.

Pentru spectacolul extraordinar a lui Nikos Vertis, Yamas Live Club a pregatit o scena speciala pe plaja din fata clubului. Petrecerea va tine pana in zori, iar toti cei de fata vor avea sansa de a dansa pe ritmuri grecesti autentice, in timp ce scena ce va fi scaldata de primele raze ale diminetii.

Nikos  Vertis, originar din Salonic, a facut cunostinta cu muzica de la o varsta frageda, la 7 ani fiind deja familiarizat cu bouzouki, iar pana la varsta de 15 ani isi incercase deja si talentele vocale. Dupa terminarea stagiului militar, artistul s-a putut implica mai mult in cariera sa muzicala si, incet incet, numele Nikos Vertis a capatat rezonanta, in prezent fiind unul dintre cei mai cunoscuti artisti grecesti.

In 2003 acesta semneaza cu Universal Music Grecia si isi lanseaza primul album intitulat Poli Aptoma Vradizei (Se face repede seara). Cantecele Ssteri Mou, An Feigeis si San Trelos Se Agapo devin rapid hituri radio, Peggy Zina imprumutandu-i vocea pentru doua duete ce apar pe albumele ei, duete ce devin, deasemenea, hituri. Tot in anul 2003, Vertis castiga premiul pentru “Cel mai bun debut” in cadrul Galei Anuale Arion Music Awards.

Eveniment FB:  facebook.com/events/468086356616007/

Informatii si rezervari mese: 0722795184 | 0722505404

Bilete in avans - PRET: 53 RON Se pot achizitiona din reteaua:

Myticket.ro https://www.myticket.ro/evenimente/nikos-vertis-yamas-live-club-mamaia-27-iulie-2013.html

BLT.ro

Mamaia:  Mistral Tours (birou Telegondola) si Yamas Live Club (Mamaia Nord – Complex Enigma)

Bucuresti:  Beraria Gambrinus (Bd. Regina Elisabeta, nr. 38)

Ascensiunea artistului continua, apogeul fiind atins in anul 2009. Drept dovada sta al cincilea album al sau lansat in Aprilie 2009, Ola Einai Edo (Totul este aici), care a fost certificat imediat dupa aparitie ca Disc de Platina si, ulterior, Cvadruplu Disc de Platina. Albumul este lansat in trei versiuni: un album standard de 12 piese intr-o caseta de bijuterii, o editie intr-o cutie rectangulara cu un CD bonus “Mega-Mix” cu 13 dintre cele mai mari cunoscute piese ale sale si o versiune ce include si o revista. Primul single de album, Den teliosame, este o balada erotica si, totodata, cea mai cunoscuta piesa a artistului, clipul fiind creat si regizat sub atenta supraveghere a lui Giorgios Gabalos.

Cel mai recent album al lui Nikos Vertis este Protaseis, contine 11 piese, iar o parte dintre acestea pe care le puteti asculta pe 27 Iulie in cadrul unui concert live in Yamas Live Club Mamaia. In prezent, Nikos Vertis se poate mandri cu cinci albume de studio, un CD single si alte doua albume editii speciale pe CD/DVD.

Bouzoukia este o traditie greceasca ce marcheaza inceputul distractiei si al nesfarsitelor petreceri. Traditia de a-ti arata aprecierea fata de artist prin aruncarea florilor pe scena este unul dintre momentele cheie ale petrecerilor bouzoukia. Astfel, Yamas Live Club pune la dispozitia spectatorilor tavi cu garoafe albe si rosii tocmai pentru ca experienta sa fie una autentica.

Sambata, 27 Iulie 2013, YAMAS Live Club, aflat in zona Mamaia Nord, va asteapta la a doua petrecere Bouzoukia a sezonului.

Despre Group Kristal

Grupul Kristal include urmatoarele locatii: Kristal Club, Berarie Gambrinus, Beraria Maxx, Club Maxx, Pizza Maxx.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beraria-gambrinus/sambata-27-iulie-2013-yamas-live-club-mamaia-il-prezinta-pe-nikos-vertis-steaua-de-la-posidonio-music-hall