Best Games implementeaza sistemul de plati electronice

BUCURESTI - 1 februarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

De acum clientii nostri isi pot plati serviciile folosind sistemul plati online oferit de e-Facturi.

Best Games implementeaza sistemul de plati electronice

Best Games anunta astazi implementarea pe portalul Best Games, www.bestgames.ro a sistemului de plati online, lucru posibil datorita parteneriatului cu e-Facturi.ro - PayTrust SRL.

Incepand cu aceasta data clientii nostri pot sa plateasca orice serviciu oferit de noi, simplu, rapid, ieftin, eficient si sigur folosind sistemul de plata online. Sistemul accepta plati pentru magazinul on-line si pentru plata conturilor de utilizator pe portalul nostru.

Clientii nostri pot evita acum cozile interminabile la banca, pot evita metoda de plata traditionala - plata ramburs, care nu este tocmai comoda, pot evita toate confirmarile de plata, evita completarea formularelor nu tocmai scurte. Daca plata unei facturi folosind metodele traditionale, la banca sau plata ramburs dureaza peste 15 minute acum totul se reduce la maxim 5 minute. Mai mult datele care nu se schimba de la o factura la alta vor fi completate automat.

Pe langa toate aceste facilitati nu va costa nimic in plus sa platiti on-line sau prin metoda traditionala, este alegerea dumneavoastra. Tot ce este nevoie pentru plata on-line pe Best Games este un card cu inscriptia VISA sau MasterCard.

Pentru securitatea datelor sunt folosite cele mai noi si mai sigure metode din domeniu, aceleasi metode folosite de sistemele similare din tarile occidentale sau de organizatiile financiare care ofera servicii de Internet banking. Datele cardului clientilor sunt procesate direct de RomCard, autoritatea nationala competenta in acest domeniu. Partenerul nostru e-Facturi.ro este certificat la Avocatul Poporului ca procesator de date personale cu numarul 2428. Autorizatia de incasare online a platii pentru diverse facturi este emisa de Raiffeisen Bank Romania si Romcard, autoritatea romana pentru procesarea platilor prin carduri. Aceste acreditari sunt intarite si de verificarile efectuate de catre Visa
International si Mastercard International. Astfel, e-facturi.ro a obtinut toate acreditarile si aprobarile prevazute de legislatia romana in vigoare pentru a procesa carduri pentru electronice.

Despre Best Games

Best Games, www.bestgames.ro se prezinta pe piata ca si portal de gaming, magazin on-line de jocuri si dispozitive de gaming si provider de servicii on-line. Lansat in anul 2001, Best Games este unul dintre cele mai importante portaluri de jocuri din Romania. In prezent clientii nostri beneficiaza de o oferta larga de peste 2500 de jocuri ce sunt distribuite oriunde in Romania.

Despre e-Facturi.ro

Plata online a facturilor este un serviciu oferit de compania PayTrust SRL prin intermediul site-ului e-facturi.ro. Compania PayTrust SRL este inregistrata la Avocatul Poporului ca procesator de date cu caracter personal cu numarul 2428. Tranzactiile financiare ale e-facturi.ro sunt procesate si monitorizate de catre Romcard, autoritatea romana pentru procesarea platilor online prin card.

Despre Best Games

Best Games a fost lansat prima data in anul 2001 ca si portal de gaming, in prezent fiind unul dintre cele mai populare portaluri de jocuri din Romania.
Stupar Alexandru
General Manager
office@bestgames.ro
office@bestgames.ro