JobShop®

Locul desfasurarii: Universitatea "Politehnica" Timisoara

Organizator: BEST Timisoara

JobShop® este evenimentul naţional de carieră adresat studenţilor şi absolvenţilor din cele mai mari 5 centre universitare din România: Timişoara, Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi. Aflat anul acesta la editia a XV-a, JobShop a fost organizat pentru prima dată în anul 1993, fiind primul târg de locuri de muncă din România adresat în special studenţilor şi absolvenţilor.

Saptamana 17-21 martie este declarata Saptamana JobShop- in care tinerii au parte de sesiuni gratuite de training si se intalnesc cu angajatorii direct la standul lor. Elementul de noutate al evenimentului il reprezinta dorinta organizatorilor- membrii BEST TImisoara- de a minimaliza rolul pasiv al studentului specific evenimentelor de acest gen.

Cristina MINCU
responsabil PR BEST Timisoara
tel:+40 724 130 644
e-mail:Cristina.Mincu@BEST.eu.org

Despre BEST TIMISOARA

Înfiinţată în anul 1989, BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie studenţească apolitică şi non-profit, prezentă la nivel european în cadrul universităţilor cu profil tehnic. În acest moment BEST este prezentă în 93 universităţi din 32 de ţări europene, dintre care 5 în România. Educaţia complementară, suportul în carieră şi implicarea în sistemul de învăţământ european sunt principalele scopuri ale organizaţiei.BEST Timişoara a fost înfiinţată în 1991.

Participare: Intrare libera