Cursuri de comunicare organizationala

BUCURESTI - 28 iulie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Peste 500 de studenti au absolvit cursurile de comunicare ale agentiei Big Media Relatii Publice. Inscrie-te si tu pana la 1 septembrie 2006 si beneficiezi de reducere de 10%.

Cursuri de comunicare organizationala

Pentru a putea veni în întâmpinarea necesitatilor de comunicare pe care le are orice organizatie, indiferent de natura ei, formatorii BiG Media Relatii Publice ofera modalitati variate care faciliteaza transmiterea cunostintelor, asimilarea si aplicarea lor în viata de zi cu zi a organizatiei.

BiG Media Relatii Publice ofera clientilor trei pachete standard, în functie de scopul pe care îl urmaresc:

a) Comunicarea personala: Comunicare persuasiva, Negociere, Discurs Public, Manipulare si Evitarea Manipularii, Tehnici de Ascultare si Comunicare, Managementul timpului, Comunicare în Fata Camerelor de luat vederi.

b) Comunicare organizationala: Comunicare interna, Comunicare externa, Gestionarea crizelor, Managementul schimbarii, Knowledge Management, Auditul comunicarii.

c) Managementul imaginii organizatiei: Relatii Publice – Tactici si Strategii, Planificarea si evaluarea activitatilor de comunicare, Organizarea de evenimente, Responsabilitate Sociala (CSR), Lobby si Advocacy, Relatii cu mass-media, Comunicare New Media.

Fiecare subiect de curs din pachete este adaptat nivelului particular de cunostinte, duratei propuse, raportului dorit între teorie si practica, precum si altor elemente, astfel încât sa ofere cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Pretul unui modul de curs este de doar 200 de euro/persoana pentru sesiunile de training desfasurate la sediul companiilor

Despre BIG Media Relatii Publice

BiG Media Relatii Publice ofera si posibilitatea combinarii activitatilor de formare cu activitati de team-building, conduse si facilitate de catre echipa de training, în diverse locatii din afara Bucurestiului. Avantajele acestor activitati combinate constau în faptul ca participantii sunt scosi din stresul activitatilor zilnice si îsi pot concentra atentia numai asupra activitatilor de formare, iar activitatile sunt astfel concepute încât sa întareasca echipa, sa dezvolte abilitatile practice de comunicare si de relationare în cadrul grupului.

BiG Media Relatii Publice
Str Aurel Vlaicu, nr 77, sector 2
Tel 031/103.28.11, 0722 407 438
e-mail: office@bigpr.ro , cursuri@bigpr.ro