Alexandra Ungureanu îşi păstrează condiţia fizică cu Power Plate

BUCURESTI - 13 septembrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Alexandra Ungureanu, cântăreaţa a carei voce a fost votată drept una din cele mai bune din România nu doreşte să fie asociată cu imaginea unei dive sexy, ci să fie percepută ca o 'fată cuminte”.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute de vedetă pentru Power Plate România ea a mărturisit jurnaliştilor că succesul în carieră trebuie să vină în primul rând ca urmare a calităţilor ei vocale, nu datorită unei imagini de bombă sexy. “A arăta bine poate însemna la un moment dat să fii sexy, dar eu am alte priorităţi. Dacă cineva îmi va atribui vreodată titulatura de bombă sexy nu mă va deranja dar nu aceasta este scopul meu. Vreau să mă simt bine în pielea mea şi oamenii să mă perceapă aşa cum sunt. De când mă ştiu sunt foarte timidă” a declarat Alexandra. Vedeta spune că pentru o perioadă a asociat ideea de “sexy” cu ideea de a te dezbraca şi a arăta cât mai mult. “Eu nu voi face niciodată acest lucru” a mărturisit cântăreaţa.
Alexandra spune că îşi întreţine silueta prin antrenamente cu Power Plate şi alergând prin parcul Tineretului. “Am fost mult timp sclava curelor de slăbire. Acum încerc să îmi păstrez într-un mod sănătos forma fizică” a mai spus vedeta.
Deşi nu vrea să devină o bombă sexy, Alexandra doreşte să aibă o condiţie fizică foarte bună. Ea se antrenează de o lună cu Power Plate, având un antrenor care o asistă permanent. Întrebată de ce a ales această metodă de antrenament cântăreaţa a povestit că Power Plate este cea mai potrivită soluţie de întreţinere a formei fizice pentru persoanele care nu au timpul necesar să meargă la o sală de fitness.
“Este foarte greu să te recuperezi şi să dai la următorul concert tot ce e mai bun pe scenă. Power Plate m-a ajutat mult în acest sens. De când mă antrenez cu el condiţia mea fizică s-a îmbunătăţit foarte mult” spune Alexandra.

Despre BiG PR

Despre Power-Plate:

Power-Plate este lider de piata în domeniul tehnologiei vibratiilor. Studiile stiintifice au demonstrat efectele extraordinare observate în practica. Acestea includ: tonifierea musculaturii, îmbunatatirea mobilitatii si a coordonarii, activarea circulatiei, cresterea metabolismului, fitness, asigurarea confortului si echilibrului, combaterea celulitei si a efectelor negative ale folosirii neadecvate a cosmeticelor.

Contact Media
Oana BALAN
BiG Media PR
e-mail: oana.balan@bigPR.ro
tel: 021.642.32.23
fax: 021.642.32.24
mobil:0730.09.60.25
www.bigPR.ro

oana.balan@bigpr.ro