Bioki a lansat în România gama de cosmetice bio, Luna Beauté, pentru îngrijirea tenului și corpului

Constanta - 17 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Marca franceză Luna Beauté propune cosmetice bio certificate de către Ecocert, dedicate femeilor și bărbaților, ce au la bază Untul de Shea în formă pură și nerafinată și algele marine, alături de alte ingrediente naturale de excepție, toate bine cunoscute pentru calitățile lor deosebite.
Bogat în vitamine (A, E, F, K), acizi grași și grăsimi nesaturate, care îi conferă puternice calități nutritive, hidratante și calmante, Untul de Shea protejează pielea împotriva agresiunilor externe (frig, vânt, soare, poluare), fortifică și sporește elasticitatea acesteia, stimulând producția de colagen, reducând și încetinind apariția ridurilor. În plus, calmează iritațiile și roșeața pielii datorită proprietăților sale antiinflamatorii.
Pe lângă Untul de Shea, produsele Luna Beauté sunt îmbogățite cu extracte de alge marine, Alaria Esculenta și Chondrus Crispus, recunoscute pentru calitățile lor antioxidante, anti-îmbătrânire, de sporire a fermității și împrospătare a pielii.

Ideea Luna Beauté

Inspirată într-una din călătoriile sale, de povestirile unei femei africane despre nenumăratele beneficii ale Untului de Shea și sedusă ireversibil de efectele acestuia asupra pielii, Laurence Bosc, creatoarea din spatele acestui brand francez, și-a dorit conceperea unei game de cosmetice în care Untul de Shea să fie utilizat în formă neprelucrată, aspect care să permită conservarea tuturor proprietăților sale unice.

Angajamentul Luna Beauté

Toate produsele  propuse de Luna Beauté sunt certificate organic de către Ecocert, ceea ce garantează un conținut de:

- minim 95% ingrediente naturale (inclusiv apa).

- minim 10% ingrediente naturale obținute prin agricultură biologică (inclusiv apa).

- și minim 95% din ingredientele de origine vegetală bio.

Produsele Luna Beauté nu conțin substanțe sintetice considerate a fi nocive pentru organism, precum: parafina, siliconul, PEG-uri (polietilen glicol), PPG-uri (polipropinol glicol), compuși etoxilați, parabeni, fenoxietanol, formaldehide, compuși din clor, parfumuri sau coloranți sintetici, ftalați, derivați petrochimici, organisme modificate genetic (GMO). În plus, produsele nu conțin ingrediente de origine animală, nu au fost testate pe animale, putând fi folosite și de către vegani, iar ambalajele sunt biodegradabile și reciclabile.

Despre Bioki

Magazinul Bioki.ro este deținut de societatea Bio Palette SRL, companie specializată în vânzarea și distribuția de cosmetice bio-organice certificate, aparținând unor mărci de renume din țări cu tradiție în domeniul produselor bio, precum Franța, Marea Britanie sau Germania.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați site-ul www.bioki.ro
Contact: office@bioki.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bioki/bioki-a-lansat-in-romania-gama-de-cosmetice-bio-luna-beaute-pentru-ingrijirea-tenului-i-corpului