Salonul International Eco Agricultura - INDAGRA FARM 2009, Romexpo Bucuresti

Iasi - 13 octombrie 2009

Comunicat tip General in Social

Bioma Agro Ecology Co lanseaza invitatia de a participa in perioada 14-18 octombrie 2009, la Salonul International Eco Agricultura, ce se va desfasura in cadrul celei de-a 14-a editii a Targului International INDAGRA FARM – Romexpo Bucuresti.

Salonul International Eco Agricultura - INDAGRA FARM 2009, Romexpo Bucuresti

Destinat expunerii cu vanzare de produse ecologice certificate, manifestarea expozitionala este organizata de Asociatia Bio Romania si isi propune sa aduca un plus de informare si aprofundare a numeroaselor avantaje pe care le aduce domeniul vast al ecologiei.
Publicul larg va putea gasi o gama variata de produse ecologice atat agroalimentare (branza, unt, oua, carne, vin etc.) cat si tratamente ecologice pentru culturile agricole (amelioratori, fertilizatori, fertilizatori avand caracter fitosanitar impotriva bolilor, ierburilor infestante, a parazitilor de origine animala sau vegetala), tratamente ecologice pentru fose septice, statii epurare, pentru protectia mediului in general, pentru vinificatie si industria agroalimentara etc.

Despre BIOMA AGRO ECOLOGY CO ROMANIA

S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. este unic distribuitor pentru Romania al societatii omonime din Elvetia, cu larga recunoastere in domeniul cercetarii si productiei eco-biologice, implicata in cele mai complexe programe de cercetare pe plan mondial, fiind prezenta in 21 de tari europene prin gama de produse GEOLIFE® LINE. Certificate atoxic de catre Oficiul Federal de Sanatate Publica din Berna (Elvetia), publicate in lista oficiala a FIBLbine , BIO-Suisse, Micro-Bio, EU, IFOAM, Biocerto, Bioagricoop, Bioinspect, respectiv Ecoinspect (reprezentanta Bioinspect din Romania) produsele din gama GEOLIFE®LINE sunt utilizate cu rezultate remarcabile in: agricultura, mediu, zootehnie si industria alimentara
Persoana de contact - Vasilica Onofrei, tel. 0741 706 602, 0761 621 994,
e-mail: bioma.ecology@gmail.com.