Seminar pentru Agricultură ecologică la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Vrancea, din Focşani, vineri, 27 februarie, ora 11.00

Focsani - 23 februarie 2009

Comunicat tip General in Social

Vineri, 27 februarie, începând cu ora 11.00, firma Bioma Agro Ecology Co împreună cu Oficiul Judeţean de Consultanţă Agricolă Vrancea va organiza Seminarul pentru Agricultură ecologică ce se va desfăşura Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Vrancea, din Focşani.

Vor fi discutate teme actuale, cu deosebit impact asupra problemelor pe care le confruntăm în domeniu. Amintim doar câteva dintre prezentările ce vor fi susţinute: Principiile agriculturii ecologice - Ing. Ion Roşu, Director executiv OJCA Vrancea, Legislaţia în vigoare care reglementează activităţile din agricultura ecologică – Ing. Ioana Corobete, OJCA Vrancea, Avantajele utilizării produselor ecologice în agricultură - Bioma Agro Ecology Co, precum şi alte referate susţinute de reprezentanţi ai Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Vrancea şi alţi invitaţi speciali.
Evenimentul îşi propune să aducă un plus de informare a producătorilor şi a publicului larg asupra conceptelor de ecologie, protecţia mediului, agricultură ecologică, concepte care evidenţiază tot mai mult recursul la potenţialul biologic ca mijloc de îmbunătăţire a calităţii vieţii şi a mediului înconjurător.

Despre BIOMA AGRO ECOLOGY CO ROMANIA

S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. este unic distribuitor pentru Romania al societatii omonime din Elvetia, cu larga recunoastere in domeniul cercetarii si productiei eco-biologice, implicata in cele mai complexe programe de cercetare pe plan mondial, fiind prezenta in 21 de tari europene prin gama de produse GEOLIFE® LINE. Certificate atoxic de catre Oficiul Federal de Sanatate Publica din Berna (Elvetia), publicate in lista oficiala a FIBLbine , BIO-Suisse, Micro-Bio, EU, IFOAM, Biocerto, Bioagricoop, Bioinspect, respectiv Ecoinspect (reprezentanta Bioinspect din Romania) produsele din gama GEOLIFE®LINE sunt utilizate cu rezultate remarcabile in: agricultura, mediu, zootehnie si industria alimentara
Persoană de contact: Vasilica Onofrei, Consilier PR şi Marketing
Tel: 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote)