Birou de Audit al Tirajelor

Definitie Birou de Audit al Tirajelor

Organizatie nationala independenta care publica, in mod regulat, situatia reala a  tirajelor publicatiilor afiliate (ziare, reviste). Aceste informatii sunt utile agentiilor de publicitate, firmelor, institutiilor, publicului in general pentru cunoasterea eficacitatii si selectarea diferitelor suporturi publicitare. Biroul Roman de Audit al Tirajelor - BRAT a fost infiintat in 1999.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Birou de Audit al Tirajelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Birou de Audit al Tirajelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Birou de Audit al Tirajelor. Definitiile termenilor despre Birou de Audit al Tirajelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Birou de Audit al Tirajelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Birou de Audit al Tirajelor.