Biroul de Arhitectura Pintilie a obtinut certificatul ISO 9001/2000

BUCURESTI - 15 aprilie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Biroul de Arhitectura Pintilie (BAP), integrator de servicii in domeniul proiectarii de cladiri, a finalizat certificarea Sistemului de Management al Calitatii dupa cerintele standardelor internationale ISO 9001/2000 si a incheiat zilele acestea o polita de asigurare profesionala cu o limita a raspunderii de 300.000 de euro pe eveniment. Procesul de implementare a sistemului de management al calitatii a inceput in luna mai 2007 si a fost finalizat la inceputul acestui an.



Conform declaratiilor arh. Bogdan Pintilie - Director General BAP, alegerea Lloyd’s Register Quality Assurance ca organism de certificare a fost facuta exclusiv pe criterii precum calitatea si prestigiul iar rezultatul colaborarii este un Sistem de Management al Calitatii personalizat serviciilor sustinute de catre biroul de arhitectura.

'Obtinerea Certificatului ISO 9001 este prin excelenta rezultatul serviciilor oferite de echipa noastra de proiectare. Pentru a folosi la maximum abilitatile acesteia asiguram specializarea necesara, conditii adecvate de lucru si, nu in ultimul rand, participarea la beneficiile aduse de rezultatele tot mai bune ale BAP' - a adaugat arh. Bogdan Pintilie.

Activitatile specifice BAP sunt definite ca procese de proiectare si de management de proiect, corelate intre ele prin sistemul de management al calitatii. Performantele organizatiei, ale proceselor si ale sistemului de management sunt analizate periodic.

Desi de-a lungul activitatii sale nu a intampinat nicio situatie in care ar fi fost necesara asigurare serviciilor oferite, BAP a incheiat zilele acestea o polita de asigurare profesionala la ASIBAN, cu o limita a raspunderii de 300.000 de euro pe eveniment. 'Am hotarat incheierea acestei polite pentru a oferi actualilor si viitorilor clienti o garantie in plus cu privire la investitia lor in proiectare', sustine arh. Bogdan Pintilie.

Scopul ultim al acestor demersuri este satisfactia clientilor. Sondajele efectuate pana acum printre beneficiarii serviciilor BAP au aratat o situare constanta a indicelui de satisfactie peste 9 puncte, din 10 posibile.








Despre Biroul de Arhitectura Pintilie

Despre BAP
Biroul de Arhitectura Pintilie (BAP) isi desfasoara activitatea ca integrator de servicii in domeniul proiectarii de cladiri din anul 2003, timp in care a acumulat un portofoliu divers si consistent de proiecte industriale - Fan Courier Express, Romari & S.A.S. , Edrinks, Kara Distrib, Radet Constanta - si rezidentiale.
BAP isi conduce activitatea dupa un sistem de management al calitatii certificat SR-EN ISO 9001/2000 de catre Lloyd’s si garanteaza serviciile oferite cu o polita de asigurare profesionala cu o limita a raspunderii de 300.000 de euro pe eveniment.

Contact media
Lidia Bucataru
Specialist Marketing
Tel. 0722833433


marketing@bap.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biroul-de-arhitectura-pintilie/biroul-de-arhitectura-pintilie-a-obtinut-certificatul-iso-90012000