Eveniment de promovare si parteneriat Phare CBC 29006

Suceava - 22 noiembrie 2007

Comunicat tip General in ONG

In scopul promovarii Programului Phare de Cooperare Transfrontaliera 2006 din cadrul Programului de Vecinatate Romania-Ucraina 2004-2006, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Suceava impreuna cu colegii nostri de la intentioneaza sa organizeze un eveniment de parteneriat romano-ucrainian in Ucraina
in locatia propusa, raionul Cernauti,
la data propusa, 06 decembrie 2007.

Scopul evenimentului este de a organiza un cadru de relationare intre aplicantii romani si partenerii ucrainieni astfel incat parteneriatele care se vor stabili sa fie efective si in folosul ambilor parteneri.
Pentru participarea la acest eveniment, consideram ca urmatoarele informatii sunt utile pentru dumneavoastra:
Informatiile privind obtinerea vizei pentru Ucraina le puteti accesa pe adresa de web a Consulatului Ucrainei la Suceava,
http://www.cons-ua.ro/ro/cons_pytannia/typy_viz.htm
Pentru ca initierea si dezvoltarea parteneriatului sa fie cat mai eficienta, va recomandam sa aveti schitata ideea propunerii de proiect pe care urmeaza sa o depuneti astfel incat sa rezulte cu claritate:
-scopul si obiectivele proiectului,
-grup/grupurile-tinta caruia/carora acesta se adreseaza
-tipul de partener din Ucraina de care aveti nevoie pentru implementarea proiectului (administratie, ONG, samd.),
-rolul si implicarea partenerului in pregatirea si implementarea proiectului,
BRCT Suceava nu suporta cheltuielile de transport, cazare, si viza.
In cazul in care evenimentul prezinta interes pentru organizatia dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti urmatoarele informatii pana la data de 23 noiembrie 2007:
-confirmarea de participare, datele organizatiei, inclusiv codul fiscal, numele si pozitia persoanei care va participa si evenimentul la care doriti sa participati (la Cernauti sau alta locatie propusa);
-daca aveti un mijloc de transport sau nu. Pentru cei care nu au acces la un mijloc de transport, si in functie de numarul de participanti, BRCT Suceava poate intermedia inchirierea unui microbuz/ minibus pentru deplasare.

Despre Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Suceava

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava, BRCT SUCEAVA, este un organism neguvernamental, non-profit, cu personalitate juridică care funcţionează în domeniul dezvoltării regionale şi al cooperării transfrontaliere.

Misiunea BRCT SUCEAVA

Misiunea declarată a BRCT SUCEAVA este dezvoltarea durabilă a regiunilor de frontieră româno-ucraineană prin promovarea cooperării interregionale, interne şi internaţionale, şi sprijinirea iniţiativelor locale.

Pentru informatii suplimentare si confirmari ne puteti contacta la telefon: +0230.530049 sau e-mail: office@brctsuceava.ro, ovidiu.grigoras@brctsuceava.ro, in atentia domnului Ovidiu Grigoras.


office@brctsuceava.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biroul-regional-pentru-cooperare-transfrontaliera-suceava/eveniment-de-promovare-si-parteneriat-phare-cbc-29006