BITSoftware    

Comunicate de presa si evenimente pe tema BITSoftware

 • BITSoftware

  Brasov, Brasov - 23 November 2016

  Comunicat de BIT SOFTWARE

  ... BITSoftware , Socrate Salarii , este de acum disponibila si in cloud, astfel ca gestiunea informatiilor utilizate in managementul de personal devine mult mai usoara. Aceasta ofera clientilor o mai mare libertate si ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bitsoftware , solutie de salarizare , socrate salarii

  Vezi toate comunicatele de presa despre BITSoftware

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul BITSoftware.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la BITSoftware. Informatiile despre BITSoftware cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul BITSoftware, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la BITSoftware, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.