Biz este prima opțiune a românilor la categoria reviste de business

BUCURESTI - 3 august 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Stiinta / Cercetare, Internet

Live site

Conform Consumer Choice Award, revista Biz este brandul preferat al românilor în categoria "Reviste de business", potrivit unui studiu realizat de către compania poloneză de cercetare de piață Netsonda.

Marta Usurelu

Marta Ușurelu, Managing Partner Biz Agency

Consumer Choice Award este un sistem care măsoară nivelul de satisfacție și acceptabilitate a mărcilor de către consumatori. Studiul este rezultatul unei analize complexe a preferințelor consumatorului, desfășurat în intervalul 18 decembrie 2017 - 24 ianuarie 2018. Studiul realizat de Grupul Netsonda are la bază 2.353 de interviuri și este reprezentativ la nivel regional, pentru ambele sexe și pentru vârsta populației României între 18 ani și 65 de ani.

"Ne onorează toate premiile și recunoașterea pe care Biz le-a primit de-a lungul anilor. Cu atât mai mult, ne bucură această distincție pentru că ea vine în urma unui studiu independent și este o confirmare a faptului că brandul Biz și proiectele pe care le construim în jurul revistei sunt apreciate de publicul activ, interesat de inovație, business și tedințe", spune Marta Ușurelu, Managing Partner Biz Agency.

Între brandurile premiate local de către Consumer Choice în acest an se mai numără Danone, Tuborg, Gerovital, Orange, Groupama, Lipton, HBO, Grand Cinema & More sau Kaufland.

Factorii care au determinat alegerea brandurilor din România în sondajul Consumer Choice sunt: calitatea pe piață, diferențierea față de alte mărci din categorie, inovarea față de alte mărci din categorie, credibilitatea pe piață, satisfacția globală față de alte mărci din categorie, prescripția, intenția de a cumpăra sau recomandarea în categorie

Despre Biz Agency

Business-ul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View:

Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events:

Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz:

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers:

Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Despre Consumer Choice Award

Scopul studiului și al certificatului Consumer Choice Award este de a veni în ajutorul cumpărătorilor care caută produsele cele mai bune. Mai multe informații despre metodologie și realizarea studiului, atât pentru ediția 2018, cât și despre înscrierea la ediția 2019, puteți regăsi pe site-ul https://consumerchoiceeurope.com/românia/ și contactând reprezentanții companiei Consumer Choice Europe.

Lelia Petrescu

Lelia.petrescu@revistabiz.ro

0723443150

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biz-age/biz-este-prima-optiune-a-romanilor-la-categoria-reviste-de-business