Digital Report se lansează la Social Media Summit Bucureşti

BUCURESTI - 22 februarie 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet, Cursuri

Live site

Social Media Summit Bucureşti este conferinţa care îţi prezintă la fiecare început de an tendinţele şi principalii jucători din social media. În premieră, la ediţia din 1 martie, de la Hotel Radisson Blu, Bucureşti, echipa Biz va lansa un nou proiect editorial – Digital Report.

Social Media Summit Bucuresti

Venind în întâmpinarea companiilor care vor să cunoască peisajul social media şi care doresc listele cu principalele agenţii digitale, cei mai relevanţi bloggeri şi influenceri, instagrammeri sau agenţiile care colaborează cel mai mult cu canalele social media, revista Biz va lansa prima ediţie a booklet-ului Digital Report.

Pe lângă tradiţionalele rezultate ale studiilor exclusive: Top bloggeri cu care colaborează agenţiile şi companiile, Top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2016 şi listele cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, Digital Report, reuneşte informaţii despre cele mai importante agenţii de digital din România, tendinţe şi evoluţii ale pieţei de digital, top cei mai urmăriţi vloggeri, top conturi de Instagram.

Vino la Social Media Summit Bucureşti să înveţi cum se gândesc, creează şi implementează cele mai puternice campanii de social media din România!

Între speakerii acestei ediţii se numără: Mihai Hash, Founder, Doza de Haş; Tudor Galoş, Consumer Marketing Director, Microsoft România; Emilia Brânzan, Industry Manager Branding, Google România; Michele Grassi, General Director, Enel Energie și Enel Energie Muntenia; Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management România; Alexandru Oancea, Marketing Manager, VEKA România; Mugur Patraşcu, Founder, Screen native; Cătălin Teniţă, Managing Partner, TreeWorks; Monica Botez, Managing Partner, Golin România; Monica Jitariuc, Managing Director, MSLGROUP The Practice. Mai mulţi vorbitori pot fi văzuţi aici: http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2017/despre-speakeri/

Vino şi descoperă domeniul care a revoluţionat industria publicităţii!

Cea de-a 6-a ediţie a evenimentului Social Media Summit Bucureşti are loc pe 1 Martie, la Hotel Radisson Blu, între orele 8:30 – 16:00.

Mai multe detalii despre speakeri, agendă și înscriere se găsesc pe pagina: http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2017/.

Partenerii evenimentului sunt: Aqua Carpatica, Caroli Foods Group, Staropramen, KFC, enel, Siviero Maria, Grafică şi Tipar şi Update Advertising.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biz-age/digital-report-se-lanseaza-la-social-media-summit-bucuresti