Target Active Training organizeaza conferinta de lansare a proiectului Siguranta si adaptabilitate

BUCURESTI - 26 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Tehnologie

In 28 aprilie 2011 are loc conferinta de lansare a proiectului “Siguranta si adaptabilitate”, care se va derula pe o perioada de 3 ani (decembrie 2010 – noiembrie 2013).

Proiectul se adreseaza angajatilor si angajatorilor mici si mijlocii din patru domenii de activitate (hotelier, comert, medical si constructii) din 3 regiuni ale tarii: Bucuresti – Ilfov, Centru (Alba, Brasov, Sibiu), Sud-Est (jud Constanta, galati, Tulcea).

Prin derularea activitatilor, proiectul va contribui la dezvoltarea profesionala a peste 1000 de persoane in directia cresterii adaptabilitatii personale si organizationale si a sigurantei si securitatii in munca.  In contextul economic actual se pune in discutie cu seriozitate adaptabilitatea firmelor si angajatilor pentru mentinerea competitivitatii pe piata, fara a face rabat la calitate si securitate, iar acest lucru va fi realizat in primul rand prin module de formare profesionala (pe durata tuturor celor 3 ani).

Modulele de formare profesionala vor fi imbogatite de 3 seminarii regionale care se vor desfasura in anul 2012 si in care se va incerca discutarea celor mai importante aspecte regionale intalnite in practica companiiilor din domeniile vizate.

La conferinta de lansare din data de 28 aprilie vor lua parte reprezentanti ai mediului de afaceri mic si mijlociu din domeniile vizate, evenimentul fiind si un moment de prezentare al studiului de piata efectuat.

Invitatii conferintei vor dezbate cele mai stringente aspecte ale subiectelor de discutie (siguranta si adaptabilitatea), intre altele: tendintele si oportunitatile ce se manifesta in mediul economic, modalitati de adaptare ale companiilor la schimbarile peisajului de business, modalitati de adaptare ale angajatilor la noul mediu de afaceri.

Dintre speakeri si-au confirmat prezenta: Vlad Stan, Co-fondator SeedMoney si Fondator Business Design Academy, Marta Usurelu, Redactor Sef revista Biz, Tiberiu Stefan, manager al proiectului.

Participarea in audienta este gratuita, cu rezervarea unui loc in prealabil. Evenimentul va avea loc la Cafe Godot, Bucuresti. Pentru detalii, inscriere si acreditari de presa, va rugam luati legatura cu Andrei Vasilescu, asistent de proiect, tel 0742010105, email office@active-training.ro.

*** Despre Target Active TrainingBeneficiarul acestui proiect are ca activitate principala formarea adultilor si functioneaza inca din 2001, cursurile pentru adulti fiind axate pe invatarea experentiala, interactiva. In urma programelor derulate participantii descopera propriile metode de adaptare a cunostintelor si conceptelor necesare dezvoltarii armonioase in cadrul organizatiilor din care fac parte si a mediului de afaceri roman. Audienta careia s-a adresat pana in acest moment a cuprins manageri, angajati, intreprinzatori din domeniile comert, medical, constructii, bancar, productie, publicitate, asigurari, telecomunicatii, fiind organizate pana acum sesiuni de invatare cu grupuri intre 10 si 200 de persoane.

***Investeşte în oameni !FONDUL SOCIAL EUROPEAN. Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013Axa prioritară 3 - "Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”Domeniul major de intervenţie 3.2 „Formare şi sprijin pentru întreprinderi şi angajaţi pentru promovarea adaptabilităţii”Titlul Proiectului: Siguranta si Adaptabilitate!Contract de finantare: POSRU/81/3.2/S/53604Beneficiar: Target Active Training SRLPartener: Smart Creative Solutions SRL