Blanket Purchase Order

Definitie Blanket Purchase Order

Un aranjament de cumparare in care un cumparator ia contactul cu un furnizor pentru a-i livra o anumita cantitate de bunuri la un anumit pret pentru mai mult de o perioada de timp specificata se mai numeste si Blanket Contract.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Blanket Purchase Order? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Blanket Purchase Order.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Blanket Purchase Order. Definitiile termenilor despre Blanket Purchase Order cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Blanket Purchase Order, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Blanket Purchase Order.