Blind test

Definitie Blind test

Tehnica de evaluare comparativa a caracteristicilor mai multor marci de produse anonime (indeosebi alimentare), prezentate unui grup de consumatori in cadrul unui interviu personal, grup de discutie, intr-un spatiu public etc. Numele marcii, ambalajul, pretul si alte elemente ale mixului de marketing - care ar putea influenta decizia de cumparare/preferintele asupra marcii - nu sunt dezvaluite consumatorilor, astfel ca acestia nu cunosc pe care dintre marci au testat-o (de unde si numele de test orb).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Blind test? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Blind test.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Blind test. Definitiile termenilor despre Blind test cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Blind test, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Blind test.