Firma de transport Lukadi pune la dispozitie servicii eficiente de inchirieri autocare!

BUCURESTI - 7 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Fie ca sunteti o agentie de turism ce organizeaza un circuit turistic sau pur si simplu o persoana careia ii place sa calatoreasca intr-un grup mai mare, puteti inchiria un autocar cu sofer pus la dispozitie de firma noastra de inchirieri autocare .

.

.

Preturile practicate de firma Lukadi pentru serviciul de inchirieri autocare pot fi modificate in functie de cerintele dumneavoastra si de numarul de orele inchiriate. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta exacta pe baza cerintelor dumneavoastra.

Va oferim cele mai bune si mai eficiente servicii de transport cu autocarul, in special pentru agentiile de turism care sunt dispuse sa colaboreze cu firma noastra de inchirieri autocare.

Autocarele puse la dispozitie spre inchiriere de firma noastra de inchirieri autocare nu sunt numai sigure si fara riscuri, ci si extrem de bine intretinute si confortabile. Exista o varietate de optiuni in ceea ce priveste dimensiunile, construirea si amenajarea autobuzelor care ajuta la alegerea celei mai potrivite optiuni.

Va garantam siguranta si luxul oferit de parcul nostru auto bine intretinut cu autocare moderne care ofera servicii exceptionale de transport spre toate destinatiile atat din tara cat si din strainatate.

Autocarele noastre vin intr-o mare varietate de modele de la diferiti constructori auto de top ceea ce va ofera posibilitatea de a alege autocarul in functie de ceea ce va doriti pentru a face calatoria dumneavoastra unica si deosebita.

Ele vin in diferite dimensiuni si cu diferite accesorii, permitându-va sa selectati optiunea ideala pentru grupul dvs. Autocarele noastre moderne sunt echipate cu facilitati eficiente si actuale pentru calatorul de astazi.

Unele dintre facilitatile pe care garantat le veti gasi in autocarele oferite spre inchiriere de catre firma noastra de inchirieri autocare noastre sunt:

Scaune inclinate confortabile

Sisteme audio / video

Microfon

Depozitare suficienta

Spatiu pentru portbagaj spatios

Aer conditionat

GPS

WIFI (la cerere)

Veti experimenta servicii profesioniste de la conducatorii nostri cu experienta, care va vor oferi servicii de calitate admirabile. De-a lungul intregii calatorii, va veti odihni si va veti relaxa, in timp ce sunteti condusi la destinatia dumneavoastra de catre soferi calificati.

Puteti fi siguri de o calatorie interesanta pentru dvs. si pentru familia si prietenii dvs., deoarece veti putea viziona filme sau veti putea asculta muzica ambientala in timp ce va aflati in calatoria dumneavoastra.

Nu exista alte servicii pe piata transportatorilor auto ce pot fi comparate cu serviciile oferite de firma noastra de inchirieri autocare.

Cu noi sunteti siguri ca veti calatori in siguranta pe fiecare kilometru al calatoriei dvs., fie ca este vorba de o expeditie scurta sau lunga. Suntem intotdeauna alaturi de dvs. pe parcursul intregii dvs. calatorii, motiv pentru care suntem cei mai buni atunci când vine vorba de serviciile de transport cu autocarul.

Serviciile noastre sunt de calitate si la preturi accesibile in acelasi timp si pueti fi sigur ca ati ales cea mai sigura cale de a calatori. Nu ne odihnim pâna nu sunteti pe deplin multumiti de serviciile noastre de inchirieri autocare.

Oriunde aveti nevoie, serviciul de inchirieri autocare ofera cea mai buna alegere pentru dumneavoastra!