Firma de transport Lukadi va pune la dispozitie Inchirieri microbuze pentru orice fel de eveniment, la preturi mici !

BUCURESTI - 28 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Firma de transport Lukadi pune la dispozitie Inchirieri microbuze pentru clubul dvs. sportiv, clubul dvsm de arta, clubul dvs. de cultura, etc:

.

.

Aveti nevoie de un microbuz ?

Sunteti un grup de mai multi oameni si doriti sa faceti o excursie cu clubul sau echipa dvs. ?! Atunci, alegeti Inchirieri microbuze care va va ridica chiar de la usa din fata a asociatiei dvs. si va va duce la evenimentul dvs. special. In microbuzele noastre, toata lumea are un loc.

Calatoriti impreuna:

Aveti o ocazie speciala sau doriti doar sa mergeti intr-o calatorie cu prietenii dvs., Inchirieri microbuze este exact ceea ce aveti nevoie aici. Adunati-va prietenii si explorati impreuna orase, locatii si aventuri noi. Bucurati-va chiar in microbuz si utilizati calatoria pentru a va apropia de persoanele dragi.

Deoarece niciunul dintre dvs. nu este responsabil pentru manipularea traficului si trebuie sa fie atent in timpul conducerii, puteti sa incepeti anticiparea a ceea ce va asteapta. In microbuzele noastre, toata lumea are un loc si exista chiar spatiu suficient pentru toate bagajele, daca este necesar.

Serviciu clienti:

Nu va vom lasa singur in planificarea calatoriei dvs. Prin urmare, echipa noastra de specialisti in Inchirieri microbuze va avea grija de toate tipurile de solicitari si dorinte de a va sprijini in scopurile dvs. individuale. Suntem acolo pentru dvs. 24 de ore din 24 si ne bucuram ca va putem ajuta.

Soferi competenti si microbuze moderne pentru siguranta dvs.:

Rezervare individuala:

Daca doriti sa va pastrati flexibilitatea, va sprijinim prin oferirea mai multor posibilitati de rezervare individuale. Aveti posibilitatea sa rezervati si sa confirmati rezervarea cu 14 zile inainte de plecare sau sa solicitati o oferta pentru a obtine o prima impresie despre conditiile de la Inchirieri microbuze.

Modificari fara costuri:

Va oferim schimbari fara costuri ale detaliilor de rezervare pana la 14 zile inainte de plecare pentru a va asigura flexibilitatea de care aveti nevoie. In acest sens, puteti schimba data calatoriei, numarul de pasageri si, bineinteles, ruta insasi.

Suntem bucurosi sa va personalizam calatoria pana cand va convine cel mai bine. Prin urmare, va luam la locatia dorita si putem include, de asemenea, mai multe escale, in cazul in care mai multi oameni trebuie sa se adune pe drum. Cu Inchirieri microbuze se pot rezerva excursii, pe plan intern. Doar spuneti-ne traseul  si va organizam calatoria.

 Pentru fiecare club:

Tururile in grup cu microbuzul sunt benefice mai ales  daca sunt pentru asociatia dvs. de sport, arta, cultura, timp liber. In plus, oferim Inchirieri microbuze pentru orice tip de ocazie, principala fiind ca un grup calatoreste de la A la B;

Cum ar putea fi A casa ta de club si B ar putea fi urmatorul campionat, o intalnire de club, orice fel de targ de expozitii sau chiar o tabara. In fiecare caz, avem Inchirieri microbuze pentru fiecare dimensiune a grupului. Cu toate acestea, calatoria ca un grup este benefica intotdeauna pentru mediul inconjurator.

Asadar, pentru orice tip de eveniment ati avea nevoie de Inchirieri microbuze, noi va stam la dispozitie. Va oferim servicii complete, calitative si preturi mici !