Firma de transport persoane – cea mai buna alegere !

BUCURESTI - 25 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Transportul cu autobuzul poate oferi o alternativă viabilă călătoriilor cu automobilul personal, iar transportul persoanelor va ajuta in aceasta privinta.

.

.

Transportul cu autobuzul poate oferi o alternativă viabilă călătoriilor cu automobilul personal, iar transportul persoanelor va ajuta in aceasta privinta.

Călătoria dvs. este mai puțin stresantă în comparație cu conducerea. Puteți folosi timpul pentru a citi, a asculta muzică sau pur și simplu să vă relaxați, in autobuzele puse la dispozitie de firma noastra de transport persoane.

Firma transport persoane vă economisește bani pe măsură ce plătiți numai pentru călătoriile pe care le faceți.

Este mai bine pentru mediul înconjurător să ciruculati cu Firma de transport persoane si cu autobuzele puse la dispozitie de firma noastra de transport persoane.

Firma noastra de transport persoane reduce nevoia de a construi parcări, ceea ce înseamnă că mai mult teren poate fi folosit pentru parcuri și spații comunitare.

Firma transport persoane oferă libertate oamenilor de toate vârstele să meargă în locuri.

Firma noastra de transport persoane ofera diferite vehicule pentru diferite nevoi: datorită flotei noastre de vehicule largi, putem găzdui de la călătorii singuri la grupuri mari, cu autoturisme, microbuze și autobuze potrivite, la preturi ieftine în comparație cu serviciile de taxi normale sau chiar cu transportul public.

Firma noastra de transport personal va fi fericia să vă adapteze transferul în funcție de necesitățile dvs. reale de transport. Maşinile pe care le deţinem sunt atent pregătite pentru fiecare cursă în parte şi sunt verificate pentru a oferi un nivel cât mai ridicat din punct de vedere al confortului şi siguranţei.

O largă arie de acoperire în România, autocare de ultimă generație, personal calificat și cu o vastă experiență în domeniu, confort și siguranță deplină, toate acestea vă sunt oferite de  firma transport persoane la cele mai mici prețuri de pe piață.

Modernizarea parcului auto este o prioritate permanentă și încercăm mereu să ridicăm standardele calității serviciilor noastre, pentru a putea satisface exigențele tuturor clienților noștri, drept urmare toate autocarele sunt dotate . Funcționarea parcului auto la cele mai înalte standarde de siguranță este asigurată de atelierul propriu de reparații și verificări dotat cu echipamente de ultimă generație, care acoperă toate necesitățile : stand frâne, instalație reglare unghi de fugă, vopsitorie/tinichigerie, vulcanizare, echilibrare roți, diagnoză, instalație încarcare freon, etc.

Ca urmare a dorintei de a fi cei mai buni si a efortului  depus de conducere,  Firma transport persoane  este unul dintre principalii transportatori de persoane. Firma de transport persoane vine in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei, oferind servicii in domeniul transportului de persoane. Asadar, prin motivarea si perfectionarea continuua a angajatilor s-au pus bazele unei firme ce activeaza la standarde europene.

Siguranța și confortul călătoriei cu autocarele noastre sunt date de experiența în transport persoane, de verificările tehnice periodice ale autocarelor și nu în ultimul rând de pregătirea și profesionalismul conducătorilor noștri auto.

Firma de transport persoane, cu o experienta vasta in transportul de calatori din Romania, urmareste in continuare perfectiunea cautand permanent oportunitati pentru a imbunatati sistemul si procesele existente si de incurajare a angajatilor cu privire la  aducerea de idei noi.