Reparatii cutii viteze automate – solutii integrate pentru orice buzunar !

BUCURESTI - 2 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Soluțiile integrate de întreținere oferă o alternativă la practicile de întreținere interne sau la externalizarea și subcontractarea completă. Reparatii cutii viteze automate reunește toate domeniile expertizei pentru a dezvolta un proces continuu de monitorizare, analiză și îmbunătățire a întreținerii.

.

.

Soluțiile integrate de întreținere oferă o alternativă la practicile de întreținere interne sau la externalizarea și subcontractarea completă. Reparatii cutii viteze automate reunește toate domeniile expertizei pentru a dezvolta un proces continuu de monitorizare, analiză și îmbunătățire a întreținerii.

Acesta oferă un program planificat de transfer de competențe pentru personalul de întreținere și de operare și actualizări tehnologice atunci când este necesar. Serviciile și suportul necesar pentru optimizarea eficienței și integrității sistemului de transmisie (siguranță și mediu) sunt incluse într-un acord bazat pe performanță.

Servicii de management care se ocupă proactiv de cutia de viteze și asigură capacitate operațională maximă. Capturarea problemelor potențiale devreme poate preveni eșecul cutiei de viteze și cu serviciile noastre de reparatii cutii automate, lucrăm împreună pentru dvs.

Pentru diagnosticarea motorului și repararea mașinilor, nu căutați mai departe decât Reparatii cutii viteze automate. Avem de experiență în comerțul cu motor și vă putem diagnostica și repara mașina rapid și la un preț pe care îl puteți permite. Dispunem de toate echipamentele de diagnosticare necesare și folosim numai componente de înaltă calitate atunci când lucrăm la mașina dvs. și garantăm pentru toata lucrarea efectuata.

Reparatii cutii viteze automate este o companie specializată exclusiv în recondiționarea, repararea și service-ul cutiilor de viteze automate și a componentelor acestora.

Expertiza noastră și echipamentul specializat asigură că suntem capabili de a reconstrui orice cutie automată și atât clienții comerciali cât și cei cu amănuntul sunt bineveniți.

Dispunem de cele mai recente echipamente de diagnosticare și scanare care ne permit să găsim problemele specifice și insistăm asupra celor mai înalte standarde ale componentelor în cazul înlocuirii și reconstruirii oricărei cutii de viteze automate.

Daca vrei sa iti repari cutia de viteza si crezi ca te costa mult atunci cauta manopera si reparatii cutii automate; Preturile noastre concureaza cu ale marilor companii din Europa. In Romania suntem pe primul loc la in ce priveste raportul Calitate - Pret 

In atelierul nostru puteti verifica gratuit starea cutiei de viteze automata de orice tip.Suntem o echipa cu experienta iar atuurile noastre sunt profesionalismul si calitatea lucrarilor pe care o garantam. Avem o experienta vasta si o echipa scolarizata .Calitatea lucrarilor este reprezentativa in ateleriul nostru , lucru ce poate fi dovedit de catre clientii nostri.

In exploatoarea cutiei automate nu ar trebui (si nu este indicat sa):
- tractati alte masini
- sa fie tractata masina (lucru specificat si in cartea tehnica) - se va ridica pe platforma
- cand se urca o bordura (cu fata/cu spatele) este de preferat sa se vina putin lansat . De altfel nici accelerarea cu piciorul pe frana nu este o idee buna (nu confundati launch control de la DSG). Acest lucru poate sa dauneze convertizorului de cuplu.
- intretinerea periodica (reimprospatarea uleiului la ~60.000km - cei care au posibilitatea sa schimbe si filtrul -> cu atat mai bine).

Transmisiile automate hidraulice au foarte puţine piese comune cu cele manuale. Clasicul ambreiaj este înlocuit de un convertor de cuplu, adică un mecanism hidraulic ce leagă motorul de cutia de viteze propriu zisă. În locul roţilor dinţate sunt mai multe seturi de mecanisme planetare (seturi de roţi dinţate) ce sunt controlate hidraulic, rezultând rapoartele de transmisie.