Tractari auto Bucuresti – orice problema va fi rezolvata alaturi de noi !

BUCURESTI - 26 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Avand o flota variata de autospeciale gata sa intervina in orice problema, personalul Tractari auto Bucuresti iti sta nonstop la dispozitie pentru a interveni chiar si in cele mai dificile situatii pentru ca tu sa fii pus in cel mai scurt timp inapoi la drum.

.

.

Avand o flota variata de autospeciale gata sa intervina in orice problema, personalul Tractari auto Bucuresti iti sta nonstop la dispozitie pentru a interveni chiar si in cele mai dificile situatii pentru ca tu sa fii pus in cel mai scurt timp inapoi la drum. Scapa acum de griji cu expertii in tractari! La tractari auto Bucuresti  oferim servicii cu grad inalt de profesionalism.

Contactati serviciile noastre de  asistenta rutiera non stop pentru mai multe informatii. Va stam oricand la dispozitie cu orice fel de informatii aveti nevoie in cazul unei defectiuni a automobilului dumneavoastra sau a unui accident rutier. Oricand la dispozitia dumneavoastra!

Prin calitate, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto,transportului autoturismelor pe platforma,asistentei rutiere si depanarilor auto in judet

In cazul unei defectiuni sau al unui accident rutier, serviciile noastre de asistenta rutiera sunt disponibile non stop la dispozitia dumneavoastra. In cazul in care defectiunea autovehiculului dumneavoastra nu poate fi remediata la locul incidentului, va vom trimite cea mai apropiata echipa de tractari auto care va ajunge la dumneavoastra in maxim 60 minute.

Oriunde esti, 24 h iti oferim cele mai performante si rapide servicii de asistenta rutiera, tractare, depanare, autovehicul la schimb, repatriere sau asistenta medicala

Serviciul nostru de asistenta rutiera din Bucuresti asigura non stop tractari auto, depanare auto, tractare auto, remorcare auto,  in Bucuresti si pe intreg teritoriul judetului Bucuresti.

Cand tractezi  o masina, in oras sau in afara localitatii, trebuie sa stii ca vei merge extrem de incet. Motiv pentru care vei folosit prima banda, cat mai apropiat de marginea drumului.Pe autostrada este interzisa tractarea autoturismelor, asa ca daca ai probleme aici, trebuie sa suni si sa chemi o platforma.

Asadar, cu masina la sufa vei circula doar pe prima banda, cat mai aproape de bordura. Se circula cu o viteza de maximum 30-40 km/h. Si asta doar cand traficul este liber sau circulam pe un drum extraurban liber. In oras insa, vom merge chiar si cu 20-25 km/h, din cauza aglomeratiei si pentru ca vrem sa putem frana fara probleme.

Nu stim cand se face rosu brusc la semafor, nu stim cine ne sare in fata si nu stim ce masina franeaza in fata noastra. Asadar, viteza mica este principalul mijloc de prevenire a unui eventual accident sau o lovire intre cele doua masini legate .Masina din fata, cea care trage, nu va pune avariile deloc.

Masina din spate va merge cu avariile in linie dreapta, dar atunci cand isi schimba directia de mers, adica la o intersectie, daca face stanga sau dreapta, soferul va opri avariile si va da semnal, astfel incat cei din spate sa vada incotro o va lua "agregatul" format din cele doua masini legate.

Cand autoturismele aflate "la sufa" sunt din nou in linie dreapta, se vor folosi din nou avariile la masina trasa. Luminile, daca acumulatorul nu are de suferit, este bine sa fie mereu aprinse pe pozitii. Acestea sunt cateva reguli de baza care trebuie respectate pentru a nu aparea complicatii sau alte probleme in trafic pana cand se ajunge la destinatie.Pentru mai multe detalii vizitati www.tractamorice.ro