Expertii Blossom Beauty Salon recomanda:

BUCURESTI - 2 iulie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Microdermabraziunea – solutia minune pentru un ten curat, catifelat si luminos si cresterea sintezei de colagen.

Expertii Blossom Beauty Salon recomanda:

Pielea este cel mai mare organ de simt si totodata cea mai vulnerabila in raport cu mediul, fiind prima barieta impotriva factorilor nocivi. De aceea pielea este adesea expusa factorilor infectanti sau lezionali, cosurilor, inflamatiilor, petelor si cicatricilor.

Microdermabraziunea este cea mai buna alegere cand vine vorba de ingrijirea tenului.

Cu ajutorul unui aparat special se aplica pe piele un jet de particule foarte fine, ca de nisip, care exfoliaza celulele moarte. Apoi, cu ajutorul vacumului, se curata porii in profunzime si se elimina punctele negre. Pacienta este astfel ferita de agresiunea mecanica a extractiilor clasice.

Microdermabraziunea este un tratament ce vizeaza straturile superficiale ale pielii avand ca scop imbunatatirea aspectului tenului, atenuarea ridurilor fine si regenerarea din profunzime a epidermei

Microdermabraziunea este o tehnica simpla si eficienta, complet nedureroasa dar foarte sigura, care ajuta la redobandirea sanatatii pielii. Este o tehnica de exfoliere asemanatoare peeling-ului, prin care un flux de pulbere de diamant sunt distribuite prin intermediul unui manipul. La impactul cu pielea, acestea produc un efect abraziv asupra suprafetei, actionand strat cu strat, indepartand celulele epidermice, lasand o piele proaspata, sanatoasa si revigorata.

Totodata, prin eliminarea excesului de piele, este intensificat procesul de regenerare al celulelor, microdermabraziunea putand fi folosita cu succes pentru reintinerire, pentru tratarea semnelor de oboseala, piele imbatranita lipsita de luciu, pentru indepartarea petelor produse de expunerea la soare si reducerea ridurilor si a liniilor de expresie.

Acum, dupa ce pielea ta este mult mai fina si mai deschisa, urmeaza extractia comedoanelor. Fii gata sa iti iei adio de la punctele negre sau fel si fel de "coline" inestetice care si-au facut loc pe fata ta. Stai linistita, este nedureros, dar foarte eficace, iar dupa ce ti se va fi dezinfectat tenul deja poti spune ca ai o alta fata. Si lucrurile nu se opresc aici! O fiola regeneratoare pe baza de extracte naturale iti va ajuta pielea sa se relaxeze. Imediat dupa aceasta ti se va aplica o masca grozava cu proprietati hidratante si fa bine sa ceri si o oglinjoara ca sa vezi ce culoare grozava are: extractele din perle continute de ea te vor face sa te simti ca o regina! Masajul cu un aparat special va ajuta masca sa penetreze mai bine in piele. Dupa curatarea restului de masca urmeaza partea finala: crema hidratanta. Vei fi expusa la un ultim masaj minunat, iar cand te vei ridica fii gata sa vezi o mare surpriza: un ten nou, o noua fata a frumusetii tale. Vei fi cucerita, garantat!

Durata medie a unei sedinte de tratament este intre 10 si 30 de minute, iar tratamentul prevede o serie de sedinte, de obicei la un interval de 1-2 saptamani, in functie de problemele si necesitatile clientei.

Rezultate: Cand stratul superficial de celule moarte ale pielii este indepartat si tenul ramane curat, catifelat si luminos, intreaga activitate a celulelor epidermei este accelerata si sinteza de colagen creste.

Puteti incerca tratementul cu microdermabraziune la Blossom Salon pe strada Heliade intre Vii, nr. 29, sector 2, Bucuresti, cartier Doamna Ghica!

Pentru programari: 0720203600 sau la office@blossom-salon.ro si www.blossom-salon.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blossom-salon/expertii-blossom-beauty-salon-recomanda