Blue Air ofera acum posibilitatea rezervarii biletelor de avion. Plata se va putea efectua prin Bancpost

BUCURESTI - 23 februarie 2007

Comunicat tip General in Turism

Blue Air Transport Aerian si Bancpost anunta incheierea unui acord prin care biletele de avion rezervate la Blue Air se vor putea plati incepand cu 1 martie a.c. la orice sucursala Bancpost din Romania.

Traind intr-o lume in continua miscare unde timpul este pretios, Blue Air introduce seviciul de rezervare a biletelor de avion venind in intampinarea clientilor sai, dand dovada de flexibilitate si dinamism. Mecanismul acestui serviciu este foarte simplu: clientul da un telefon la Call Center-ul Blue Air si isi rezerva biletul de avion pentru destinatia dorita, iar in maxim 72 de ore plateste contravaloarea biletului la oricare dintre sucursalele Bancpost din tara.
Astfel, clientii Blue Air au posibilitatea de a alege sa plateasca biletul de avion la sucursala Bancpost cea mai apropiata, avand la dispozitie peste 200 de locatii in Bucuresti si in tara.

Prin introducerea acestui serviciu Blue Air devine compania low-cost cu cel mai mare timp de gratie pentru plata unui bilet de avion rezervat care opereaza in Romania.
“Intotdeauna Blue Air a incercat sa vina pe piata de transport aerian cu produse care sa multumeasca clientii, oferind servicii complete si competitive. Sub deviza ... avem timp sa platim ... introducem optiunea de rezervare a biletului de avion. Este foarte simplu si accesibil sa-ti faci planuri de calatorie. Dand un telefon la Call Center-ul Blue Air, in 2 minute ai locul in avion rezervat. De asemenea, poti merge la unul dintre cele 8 sedii Blue Air (Ambasador, Baneasa, Bucuresti Mall, Mosilor, Plaza Romania, Unirea, Arad, Bacau) pentru rezervare. Plata biletului se poate face la sucursalele Bancpost din Romania in maxim 72 de ore de la momentul rezervarii. Am ales Bancpost datorită gradului înalt al serviciilor oferite şi a promptitudinii cu care este asigurat suportul pentru clienţi”, spune Florentina Ivan, Director Marketing Blue Air Transport Aerian.

Blue Air Transport Aerian
Blue Air Transport Aerian este prima companie aeriana din Romania care opereaza zboruri in sistem de low-cost avand capital 100% privat romanesc. Adunarea Generala si administratia societatii sunt de asemenea 100% romanesti.
Compania si-a inceput activitatea pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa (situat la 10 km de centrul orasului), in data de 13 decembrie 2004. Scopul companiei Blue-Air este de a transforma transportul aerian intr-un serviciu accesibil tuturor categoriilor de pasageri.
Blue Air Transport Aerian efectueaza zboruri internationale de pasageri regulate, zboruri de tip charter la cerere, si transporturi cargo.
In prezent Blue Air opereaza in Belgia (Bruxelles Sud Charleroi), Italia (Bologna, Milano, Roma, Torino), Spania (Barcelona, Madrid, Malaga, Valencia), Turcia (Istanbul), Franta (Lyon, Paris), Germania (Koln) si Portugalia (Lisabona).
In 2006 Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de 47 milioane de Euro, transportand peste 443.000 de pasageri. Pentru 2007 se estimeaza o cifra de afaceri de 80 milioane de Euro si peste 800.000 de pasageri transportati.
Flota Blue Air este constituita in prezent din patru aeronave moderne, doua Boeing 737, serie 300 avand o capacitate de 144 de pasageri si respectiv 136 pasageri, un Boeing 737-500, avand capacitatea de 123 pasageri si un Boeing 737-400 cu o capacitate de 167 de locuri.
In 2007 intentionam sa achizitionam alte 2 aeronave cu capacitate mare.
www.blueair.ro

Bancpost
Bancpost este astazi una dintre cele mai importante banci din Romania, oferind o gama larga de produse si servicii clientilor corporativi, de retail si persoanelor fizice cu statut financiar ridicat din Romania.
Incepand cu 2005, Bancpost a parcurs un proces de restructurare majora, care a vizat implementarea unui nou model de afaceri bazat pe principiile centralizarii, specializarii si automatizarii proceselor, pe introducerea unui sistem informatic de ultima generatie, precum si pe o ampla actiune de instruire a personalului.
O alta componenta a procesului de restructurare a constat in reorganizarea, relocarea si modernizarea retelei de unitati. Acest proiect se desfasoara etapizat si are rolul de a transforma toate unitatile Bancpost in puncte ce ofera clientilor un ambient de afaceri modern si prietenos, in conformitate cu noile standarde de identitate corporativa. Bancpost dispune in prezent de o retea de 200 de unitati amplasate pe intreg teritoriul tarii, urmand ca pana la sfarsitul anului sa mai deschida inca aproximativ 75 de unitati.
Capitalul social al bancii este de 448.255.012,00 lei.
Actionarul majoritar al Bancpost este EFG Eurobank Ergasias cu un pachet de 77,56451%. Mai multe informatii puteti afla accesand site-ul www.bancpost.ro.

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul
„low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in
Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2005, compania a transportat peste 240.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia si Portugalia.

Flota BLUE AIR este constituita din 4 aeronave moderne, BOEING 737, seriile
300, 400 si 500, cu capacitati cuprinse intre 167 si 123 de locuri, iar echipajul
BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR din
Bucuresti sau de la cele peste 1000 de agentii partenere din tara si din
strainatate.