Unde iesi cu fetele de 8 martie ? Blue Air te poate duce oriunde in Europa!

BUCURESTI - 26 februarie 2009

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

48306-ba-banner-8martie.jpg

Unde iesi cu fetele de 8 martie ? Blue Air te poate duce oriunde in Europa!

Stimate doamne, vreti sa va relaxati, sa mergeti la shopping, sa vizitati, sa va distrati...In concluzie vreti sa primiti cel mai frumos cadou de 1 si 8 martie?

Blue Air va ofera solutia! Rugati-va sotul , iubitul, prietenul, tatal, fratele sau orice cunostinta care va iubeste sa va ofere un cadou ieftin si de neuitat: o calatorie Blue Air la preturi promotionale!

Blue Air lanseaza promotia pentru 1 si 8 martie 2009, avand ca perioade:
- de calatorie 27 februarie - 2 martie 2009 si 6 martie - 9 martie 2009
- de vanzare 23 februarie - 9 martie 2009

Cumparati acum bilete de avion la preturi incepand de la 52 Euro* pentru toate destinatiile Blue Air: din Bucuresti catre Madrid, Malaga, Reus, Barcelona, Valencia, Roma, Bologna, Milano, Verona,Torino, Bruxelles, Paris, Lyon, Lisabona, Larnaca, Londra, Koln, Berlin, Stuttgart, Arad(zbor intern);din Arad catre Bucuresti, Valencia, Verona; din Bacau catre Roma, Torino si retur; din Sibiu catre Koln, Stuttgart, Madrid.

*pret/segment (taxe incluse); locuri limitate

Pentru detalii despre orar va rugam sa accesati site-ul www.blueair.ro

Biletele pot fi achizitionate direct de pe site-ul Blue Air (www.blueair.ro), prin Reservations and Customer Service (+40-21-208 86 86) sau de la orice agentie Blue Air din tara sau din strainatate.

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul „low-fares”, model care a aparut si s-a dezvoltat in Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Aurel Vlaicu-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2007, compania a transportat peste 900.000 de pasageri, avand ca destinatii Romania, Italia, Spania, Franta, Germania, Belgia, Portugalia, Cipru si Marea Britanie.

Flota Blue Air este constituita in prezent din opt aeronave moderne, Boeing 737, seria 300, 400 si noul 737 – 800 Next Generation, iar echipajul BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 15.000 de ore de zbor si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin Reservation and Customer Service (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR sau de la cele peste 2000 de agentii partenere din tara si din strainatate.

info@blue-air.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-air/unde-iesi-cu-fetele-de-8-martie-blue-air-te-poate-duce-oriunde-in-europa