Alessandro Safina ajunge sambata la Bucuresti

Locul desfasurarii: Sala Palatului

Organizator: Blue Music

Alessandro Safina ajunge sambata la Bucuresti

Alessandro Safina va sosi in Romania sambata, 31 octombrie, insotit de staff-ul sau compus din 10 persoane, cu totii fiinnd cazati la cel mai luxos hotel de 5 stele din vecinatatea Salii Palatului, Hotel Radisson Blu.

Alessandro Safina urmeaza sa sustina un concert extraordinar la Sala Palatului luni, 2 noiembrie, cu incepere de la ora 20:00.

Alessandro va fi sustinut pe scena de o trupa de acompaniament instrumental din Italia, dar si de Orchestra Metropolitana Bucuresti, formata din 30 de muzicieni. Partenera sa de duet in acea seara va fi tanara Ianna, impreuna urmand sa abordeze cateva melodii celebre, precum Time To Say Goodbye (Con Te Partiro), Vivo per Lei sau Aria e Memoria.

Scena Salii Palatului va fi decorata cu sute de trandafiri albi si orhidee tailandeze, florile preferate ale lui Alessandro. Florile vor fi aduse special din Olanda chiar in ziua concertului, pentru a se mentine proaspete.

Pentru cabine, artistul a cerut platouri cu fructe exotice, cafea espresso si apa plata, organizatorilor fiindu-le deja cunoscut faptul ca, inainte de concert, Alessandro prefera gustarile frugale.

Cu toate acestea, Alessandro a anuntat deja echipa Blue Music ca, intr-una din zile, va renunta la ora de fitness, pentru ca de-abia asteapta sa serveasca din nou salata de vinete si ardei copti, preparate care i-au placut la nebunie anul trecut.

Un fin cunoscator al vinurilor de calitate, a ramas impresionat de vinul romanesc Feteasca Neagra, pe care il va degusta cu siguranta si acum la petrecerea pe care organizatorii i-o pregatesc dupa concert.

Timp de 3 zile cat se va afla in Romania, Alessandro Safina va locui intr-unul din cele mai somptuoase apartamente ale hotelului Radisson.

Apartamentul se afla la ultimul etaj al hotelului, dispune de dotari hi-tech de ultima generatie si ofera luxul cu care orice vedeta de talie mondiala se poate considera cu adevarat rasfatata.

Alessandro si-a manifestat dorinta ca anul acesta sa viziteze castelul Bran, daca timpul ii va permite. La vizita de anul trecut, i-a surprins pe cei de la Blue Music cu toate lucrurile pe care le stia despre Romania, despre istoria si personalitatile roamne din muzica sau sport.

Ultimele bilete pentru concertul de luni pot fi gasite la Sala Palatului, in magazinele Germanos, Carturesti, Vodafone, in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.
Biletele costa 80 ron, 120 ron si 200 ron.

Anul acesta, fanii au fost extrem de interesati sa-l cunoasca personal pe Alessandro Safina. Pentru acest lucru, au avut la dispozitie un numar limitat de bilete Meet&Greet, care le-au oferit posibilitatea unei intalniri fata in fata cu Alessandro Safina in culise inainte de inceperea concertului, pentru poze si autografe.

Raluca Mihail
tel: 0757 02 02 92