BlueDot lanseaza primul serviciu public de comunicare online intre companie si clienti

BUCURESTI - 14 februarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Inceputul anului 2005 aduce internautilor un serviciu unic de comunicare online. Misiunea proiectului blueDot este de a apropia prin dialog public cele doua sectoare importante care activeaza intr-o economie de piata: cererea si oferta pe www.feedbackcenter.ro

Incepand cu luna februarie a anului 2005 internatutii romani vor avea ocazia sa beneficieze de un serviciu unic in Romania.
Avand la baza o platforma de comunicare online, serviciul Feedbackcenter.ro este special conceput pentru a pune la dispozitia tuturor utilizatorilor de internet o metoda rapida de a transimte feedback companiilor de la care au cumparat, cumpara sau vor sa cumpere produse si servicii.

Desi ideea comunicari intre o companie si clientii sai nu este noua fiind deja folosite metode ca: numere gratuite, adrese de e-mail, casute postale, etc. feedbackcenter isi propune sa dea o amploare mult mai mare reactiilor venite din partea consumatorilor de produse sau servicii. Premiera pe care o ofera proiectul consta in faptul ca ofera posibilitatea unor dezbateri publice, raspunsuri oficiale si rapoarte statistice determinand astfel companiile sa fie mult mai atente fata de cerintele clientilor.

Nu mai putin important este faptul ca feedbackcenter isi propune sa devina un centru impartial de relatii cu clientii pentru multe companii care nu-si permit infiintarea prin resurse proprii a unor birouri de acest gens sau chiar pentru institutiile statului care ofera servicii publice.

Despre blueDot

Prin investitiile in infrastructura si a ofertei sale de servicii blueDot isi propune sa ofere solutii complete de comunicare online pentru clientii sai.
BlueDot este o agentie de full service online avand in portofoliu servicii de media online, PR online, web design, strategie de marketing online, direct marketing online.

Pentru informatii suplimentare:
Traian Paicu
marketing manager

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bluedot/bluedot-lanseaza-primul-serviciu-public-de-comunicare-online-intre-companie-si-clienti