SEE Investment Summit, prima editie

BUCURESTI - 21 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Business Media Group organizeaza in 7 martie 2007, la World Trade Center Bucuresti, prima editie a South East Europe Investment Summit. Evenimentul sustinut de saptamanalul in limba engleza Business Review, va dezbate posibilitatile de atragere a capitalului strain in zona si va reuni inalte oficialitati guvernamentale din tara si strainatate si top manageri, de la companii internationale care isi desfasoara activitatea si in regiune.

SEE Investment Summit, prima editie

„SEE Investment Summit reprezinta o ocazie propice pentru oamenii de afaceri romani si straini care sunt in cautarea de noi oportunitati de investitii in Romania, Bulgaria sau in zona de Est si Sud Est a Europei” sustine Bill Avery, Publisher Business Review.

“Pe fondul unor atragatoare oportunitati de afaceri in zona Europei de Est si Sud Est si al unor castiguri promitatoare, interesul investitorilor pentru Romania si Bulgaria a crescut constant, pe masura ce aceste tari s-au apropiat de integrarea in Uniunea Europeana”, declara Simona Fodor, Editor-in-Chief al Business Review.

Summitul va contine numeroase conferinte si workshopuri, care vor dezbate principalele posibilitati de finantare si investitii de pe pietele emrgente locale si regionale. Printre subiectele ce vor fi abordate in cadrul conferintelor se numara: reforma si dezvoltarea sectorului bancar/ retail vs corporate banking in regiune, noile tendinte in sectorul IT&C pe piata din Estul si Sud Estul Europei, cresterea cererii pe piata imobiliara si oferta de proprietati si bunuri specifice. In paralel, se va desfasura un targ de investitii, la care vor participa reprezentanti ai ambasadelor tarilor Europei de Est si Sud-est si fondurile de investitii.

Prezenti la prima editie a SEE Investment Summit vor fi oficialitati guvernamentale ale tarilor din Estul si Sud Estul Europei, reprezentanti ai institutiilor financiare internationale implicate in procesul de tranzitie al tarilor din zona, reprezentanti ai fondurilor de investitii interntionale. Sectorul privat va fi reprezentat in cadrul conferintelor si de top manageri, directori de companii internationale cu sucursale regionale, reprezentanti ai celor mai mari firme de consultanta de pe piata, interesate atat de potentialul economic regional cat si de incheierea de parteneriate de afaceri in Romania si Bulgaria. O parte din vorbitorii prezenti la conferinta sunt Anthony O’Sullivan, Director, OECD Investment Compact pentru Europa de Sud Est, Silviu Hotaran, General Manager pentru Europa de Sud Est, Microsoft, Nicolae Danila, Presedinte BCR si Prim Vicepresedinte ARB, Nikolay Banev, Presedinte AKB Fores Bulgaria, Radu Gratian Ghetea, Presedinte Asociatia Bancara Romana, Alexandra Gatej, Presedinte, Unilever USCE, Andrei Costandachi, Sef-adjunct al Directiei impozite directe, Ministerul Finantelor Republica Moldova, Michael Fischer, Director general, Mezzanine Capital Management

Detalii despre eveniment, precum si posibilitatea de inscriere la conferinta, se pot gasi pe site-ul www.seesummit.com

Despre BMG

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat in 1995, cu misiunea de a furniza informatii obiective si un loc de discutii privind mediul de afaceri din Romania. BMG are doua divizii de publicatii: Business Publishing (ce cuprinde saptamanalul Business Review, revista de afaceri Biz, Campaign - revista profesionistilor din marketing si comunicare, cel mai complet ghid al afacerilor - The Workbook, Business Week - cea mai citita revista de afaceri din lume) si Lifestyle Publishing (ce include Stuff - licenta revistei internationale de tehnologie Stuff Magazine, Autocar - licenta primei reviste de masini din lume). De asemenea, BMG este organizator al evenimentelor Zilele Biz, Ad’Or precum si o serie de conferinte cu cei mai mari speakeri din lume: Wally Olins, Jack Trout, Tom Peters sau Edward de Bono.
Madalina Davidescu, Marketing Coordinator, Adina Milea, Marketing Executive, Tel: 021.206.06.80, E-Mail: madalinad@bmg.ro, adina.milea@bmg.ro
marketing@bmg.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bmg/see-investment-summit-prima-editie