Şi totuşi... există hoteluri cu 100% grad recomandare şi pe Litoral! Recomandările AmFostAcolo.2011

Timisoara - 17 iunie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

La 3 ani de la înfiinţare, AmFostAcolo.ro acordă primele diplome de excelenţă hotelurilor de pe Litoralul românesc care au reuşit să acumuleze un grad de recomandare de 100% din partea turiştilor care le-au trecut pragul. Sâmbătă 25 iunie, la orele 17:00, AmFostAcolo.ro împreună cu Paradis Vacanţe de Vis Constanţa, în calitate de co-organizator, vă invită la Hotel Iaki din Mamaia pentru festivitatea de înmânare a Recomandărilor AmFostAcolo pentru anul 2011.

www.amfostacolo.ro

www.amfostacolo.ro

Odată cu acumularea unui număr relevant de impresii şi recomandări din partea turiştilor, AmFostAcolo.ro şi-a propus să evidenţieze şi să recompenseze, anual, cele mai merituoase hoteluri de pe ţărmul românesc al Mării Negre – mai precis cele care au adunat doar recomandări pozitive din partea tuturor clienţilor (şi care şi-au scris impresiile pe AmFostAcolo.ro). Nu sunt, poate, foarte multe în acest prim an – în jur de 20 – însă rezultatele sunt îmbucurătoare şi dătătoare de speranţă atât pentru turismul autohton, în general, cât şi pentru turistul român, în particular.

Criteriile de selecţie au fost două:

(1) părerile să fie reprezentative (unitatea de cazare respectivă să fi acumulat, până la 31 mai anul curent, un număr minim de impresii şi recomandări din partea clienţilor săi - nu au fost luate, de exemplu, în calcul, acele unităţi unde existau doar 1-2 recomandări)

(2) gradul de recomandare general să fie de 100%.

Merită subliniat că AmFostAcolo.ro nu şi-a propus să determine, prin această iniţiativă, care sunt cele mai bune hoteluri de pe Litoral – veţi regăsi, de exemplu, în lista recomandărilor şi hoteluri de două stele! Recomandările AmFostAcolo.2011 recompensează, în fapt,  hotelurile care au reuşit să ofere clientului conditii si servicii pe masura asteptarilor avute de la banii platiti pentru sejur - pe scurt un raport preţ/calitate optim - determinându-l să recomande acest hotel altora şi, foarte probabil, să se gândească la o reîntoarcere.

Festivitatea de înmânare a Recomandărilor AmFostAcolo.2011 va avea loc sâmbătă, 25 iunie, la hotel Iaki din Mamaia, începând cu orele 17:00. Pentru o invitaţie de participare, rog trimiteţi o solicitare pe adresa: cornel.bociort@amfostacolo.ro

---

Despre AmFostAcolo.ro

Înfiinţat în 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit în cei trei ani de funcţionare să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 17.000 de membri, o comunitate sufletistă şi entuziastă care, prin cele 20.000 de impresii şi recomandări de călătorie din peste 9.000 de destinaţii distincte, contribuie în mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare  - completă, detaliată, complexă şi, cel mai important, dezinteresată - a oricărui turist român, indiferent dacă destinaţia despre care se documentează ori pe cale să o aleagă este din România, Turcia, Bulgaria, Grecia sau din Thailanda, Seychelles, Maldive, Argentina etc.

Informatii suplimentare despre eveniment puteti gasi pe www.amfostacolo.ro ori puteti solicita prin telefon 0721.22.56.12

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bociort-cornel-pfa/si-totusi-exista-hoteluri-cu-100-grad-recomandare-si-pe-litoral-recomandarile-amfostacolo-20111