Boicot

Definitie Boicot

Atitudine colectiva, initiata de o asociatie de aparare a drepturilor consumatorilor, prin care se solicita intreruperea/restrangerea intretinerii de legaturi economice cu un fabricant/un comerciant (refuzul de a mai cumpara produsele acestuia) pentru a-l determina sa-si modifice politica comerciala socotita necorespunzatoare fata de clientela. Aceasta forma de actiune este raspandita indeosebi in SUA, unde revista National Boycott News publica o lista la zi cu actiunile de boicot organizate si unde exista emisiuni televizate care denunta practicile comerciale inacceptabile ale unor companii, lacomia unor mesaje/campanii publicitare etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Boicot? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Boicot.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Boicot. Definitiile termenilor despre Boicot cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Boicot, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Boicot.