Bonificatie

Definitie Bonificatie

Avantaj, recompensa sub forma de reducere de pret sau compensatie acordata cumparatorilor unui produs, de obicei nou (aceasta poate imbraca forma unei prime de fidelitate, compensatie pentru deprecierea sau pierderea intamplatoare a unei cantitati din produs, recompense pentru achizitionarea unui volum mare etc). O practica atractiva este acordarea unei reduceri de pret la cumpararea unui produs nou in schimbul predarii unui produs similar, uzat, apartinand aceleiasi marci (engl. - trade-in allowance). V. reducere de pret, discount la cantitate. Reducere de pret promotionala acordata intermediarilor in vederea stimularii participarii la programele de publicitate si de promovare a vanzarilor unei firme.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bonificatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bonificatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bonificatie. Definitiile termenilor despre Bonificatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bonificatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bonificatie.