BOOKEEN ODYSSEY- cel mai rapid ereader din lume, disponibil acum si in Romania prin intermediul BOOKbyte-libraria digitala

BUCURESTI - 23 martie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

In vremuri tot mai avansate din punct de vedere al tehnologiei, dupa aparitia cartilor in format electronic si a dispozitivelor de tip ebook -reader, piata cartilor cunoaste o evolutie tot mai spectaculoasa. Cu ecrane fara iluminare artificiala si cu cerneala magnetica pentru a nu obosi ochii, ereader -ele au devenit din ce in ce mai avansate si mai rapide. BOOKEEN-ODYSSEY este cel mai rapid si mai subtire ereader din lume si este acum disponibil si in Romania prin intermediul BOOKbyte -libraria digitala.

Din luna martie 2012, se poate cumpara de pe BOOKbyte.ro cel mai subtire si mai rapid ereader din lume-BOOKEEN Odyssey. Dispozitivul este special creat pentru a oferi cititorului placerea de a rasfoi rapid o carte in format electronic. Spre deosebire de alte aparate asemanatoare unde  schimbarea unei pagini dureaza , BOOKEEN Odyssey dispune de un sistem e-ink ultrarapid si o interfata foarte performanta , suportand majoritatea formatelor pentru ebooks  si  imagini .

Cu ocazia lansarii BOOKEEN Odyssey, in data de 22 martie 2012, ora 19.00, la Readers Café-Metropolis Center, BOOKbyte libraria digitala a reconstituit atmosfera de biblioteca si a dat posibilitatea celor prezenti de a vedea si testa avantajele acestui dispozitiv fata de altele similare existente pe piata. Pe langa rapiditate si manevrabilitate BOOKEEN Odyssey este perfect compatibil cu formatul de carte electronica din Romania- protejat cu Adobe DRM- cititorii avand astfel posibilitatea de a citi carti in limba romana, de la edituri din Romania nu doar comandate de pe site-urile straine.

BOOKEEN Odyssey se poate gasi pe bookbyte.ro si in curand si pe alte magazine virtuale. Dispozitivul este unul de ultima generatie . Caracteristicile tehnice il recomanda ca noua referinta in domeniu , fiind singurul dispozitiv care ofera  facilitatea de scrolling in timp real .

Despre BOOKBYTE SRL

BOOKbyte-libraria digitala se afla printre pionerii industriei de carti electronice din Romania, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori. Din dorinta de a oferi solutia completa pentru cei care sunt departe de casa si pentru cei ce calatoresc mult, pe bookbyte.ro se gaseste pachetul optim pentru cititul electronic: ebook+ ereader, acestea din urma oferind posibilitatea de a citi carti in limba romana de la editurile din Romania oferite de diverse site-uri de specialitate.

Pentru informatii suplimentare va rugam folositi adresa de email: Bianca.barbu@bookbyte.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bookbyte-srl/bookeen-odyssey-cel-mai-rapid-ereader-din-lume-disponibil-acum-si-in-romania-prin-intermediul-bookbyte-libraria-digitala