Bookmark

Definitie Bookmark

Cele mai multe programe de Internet contin un simplu “address book” unde utilizatorul poate stoca adresele site-urilor favorite. Bookmarking inseamna adaugarea sa la agenda. Un simplu click pe adresa si browser-ul te duce automat la adresa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bookmark? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bookmark.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bookmark. Definitiile termenilor despre Bookmark cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bookmark, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bookmark.