Boredom Avoidance

Definitie Boredom Avoidance

Termen folosit sa desemneze introducerea unui produs nou sau o gama de produse diferentiate adica, o varianta a unui produs poate fi introdusa pentru a da consumatorilor mai multe variante de alegere este folositor mai ales cand costul noului produs este mic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Boredom Avoidance? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Boredom Avoidance.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Boredom Avoidance. Definitiile termenilor despre Boredom Avoidance cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Boredom Avoidance, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Boredom Avoidance.