Comunicate Boro Info SRL

Boro Info SRL

Compania Boro Info SRL a emis 94 comunicate de presa

  • Talentul și tehnologia din panificație și HoReCa se întâlnesc la GastroPan

    GastroPan

    Arad - 19 februarie 2020

    Timp de 3 zile, Aradul va deveni capitala est-europeană a panificației, cofetăriei și gastronomiei. Ediția a XII-a a Expoziției Internaționale GastroPan va reuni, în perioada 12-14 martie, peste 20.000 de antreprenori, furnizori, traineri și specialiști din țară și din străinătate. Cele mai noi utilaje, ingrediente și tehnici de lucru inovatoare, gusturile și tendințele anului vor fi prezentate pe o suprafață de 7.200 mp, prin demonstrații, concursuri și alte atracții pentru toți actorii implicați în afacerile de profil.    comunicatul de presa

  • Expoziția GastroPan, locul unde tehnologia întâlnește arta

    Arad - 3 februarie 2020

    Te pasionează cofetăria, panificația, gastronomia sau domeniul HoReCa ? Transformă-ți pasiunea într-o afacere de succes vizitând expoziția GastroPan, cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din domeniu. Peste 130 de furnizori de renume mondial vor prezenta, pe o suprafață de 7.200 mp, ultimele noutăți tehnologice, utilaje performante, ingrediente inovatoare și idei de afaceri profitabile.    comunicatul de presa

  • Minunile Lumii din pastă de zahăr și ciocolată la GastroPan 2020

    GastroPan 2020

    Arad - 19 decembrie 2019

    Cea mai mare competiție dedicată promovării inovațiilor, dar și a talentelor din industria de panificație, cofetărie și HoReCa se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad, în cadrul expoziției GastroPan. Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie , gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est. Vă invităm să urmăriți o mică retrospectivă a expoziției GastroPan 2019: https://bit.ly/2rYojpY Cele 9 categorii de concurs grupate în 3 secțiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea Anului 2020 (industrială și artizanală) și Tortul Anului 2020, vor aduce în prim plan creativitatea concurenților, evidențiind ultimele tendințe în materie de gust, aspect, consistență, decorare și servire.    comunicatul de presa

  • GastroPan aduce idei de afaceri și pentru proiecte start-up din panificație, cofetărie și HoReCa

    Arad - 28 noiembrie 2019

    Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie , gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan , se va desfășura la Arad, în perioada 12-14 martie 2020. Cea de-a 12-a ediție a expoziției, un eveniment tip B2B, va prezenta numeroase soluții și tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie, veniți din toate colțurile lumii. În pavilioanele centrului expozițional Expo Arad va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață pentru cei care deja au o firmă dar și pentru cei care sunt la început de drum.    comunicatul de presa

  • Tot mai mulți expozanți din România și străinătate vin la GastroPan 2020

    Expo Gastropan

    Arad - 17 septembrie 2019

    În perioada 12-14 martie 2020 se va desfășura, în orașul Arad, în centru expozițional Expo Arad, ediția a XII-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificației, al cofetăriei și al ospitalității: expoziția internațională GastroPan. Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții din domeniile panificație, cofetărie și HoReCa într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.     comunicatul de presa

  • Bilanț GastroPan 2019: inovațiile sectorului de panificație, cofetărie și HoReCa

    Arad - 8 aprilie 2019

    Porții mai mici dar cu valoare adăugată mai mare, brutării cu opțiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspăt coapte, înghețată artizanală preparată în fața clientului, torturi fără zahăr, pâine fără gluten sau deserturi fără lactoză. Acestea sunt doar câteva din tendințele prezentate anul acesta la GastroPan ca generatoare de trenduri în panificație, cofetărie și HoReCa .    comunicatul de presa